Hesabım
    "Superman: Legacy"e Üç Yeni Kahraman!

    Film için Green Lantern, Hawkgirl ve Mister Terrific seçildi.

    .

    James Gunn'ın yeni DC Evreni'ndeki ilk film olacak olan "Superman: Legacy", Superman/Clark Kent rolüyle David Corenswet ve Lois Lane rolüyle Rachel Brosnahan'dan sonra kadrosuna üç yeni isim daha ekledi.

    "Castle" ve "The Rookie" yıldızı Nathan Fillion filmde Green Lantern'in insan enkarnasyonlarından biri olan Guy Gardner'a hayat verecek. Fillion ve Gunn eski arkadaşlar ve "The Suicide Squad", "Slither" gibi filmlerde birlikte çalıştılar. Gunn son Marvel filmi "Galaksinin Koruyucuları 3"te de Nathan Fillion'a küçük bir rol vermişti.

    "Dora and the Lost City of Gold" ve "Rosaline" yıldızı Isabela Merced filmde Hawkgirl karakterini canlandıracak. Son olarak "The Blacklist", "Twilight" gibi yapımlarda rol alan Edi Gathegi, Michael Holt/Mister Terrific rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Filmin önemli bir parçası olan Lex Luthor'u canlandıracak oyuncu ise henüz seçilmedi.

    Yeni film, Superman'in Krypton mirasını insan yetiştirme tarzıyla dengelemesine odaklanacak ve Superman'in köken hikayesini anlatamayacak, Gunn'ın ifadesine göre DC Evreni'nin yeni döneminde tüm yapımlar süper kahramanların hali hazırda var olduğu bir dünyada geçecek.

    James Gunn "Superman: Legacy"nin senaryosunu kaleme aldı ve kendisi yönetecek. Filmin 11 Temmuz 2025'te sinemalarda olması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top