Hesabım
    The Retirement Plan: Nicolas Cage Başrollü Komedi Filminden İlk Fragman Yayınlandı

    Bazen emeklilik planınız umduğunuz gibi gitmez...

    Nicolas Cage liderliğindeki aksiyon komedisi "The Retirement Plan"ın (Emeklilik Planı) ilk fragmanı yayınlandı. Filmde Nicolas Cage'e Ashley Greene, Ron Perlman, Jackie Earle Hayley eşlik ediyor.

    Ashley (Greene) ve küçük kızı Sarah, hayatlarını riske atan bir suç girişimine bulaştıklarında, Ashley kendisine yardım edebilecek tek kişiye, Cayman Adaları'nda avare bir emeklilik yaşamı sürdüren babası Mat'e (Cage) ulaşır.

    Ancak babası ile buluşmak için adaya giderken suç patronu Donnie (Haley) ve onun sağ kolu Bobo (Perlman) tarafından takip edilirler. Ashley, Sarah ve Matt giderek tehlikeli bir suç ağına karışırken, Ashley babasının aslında göründüğünden çok fazlası olduğunu öğrenir.

    Matt'in gizemli geçmişi ortaya çıktığında, kötü adamlar peşinde olduklarından daha fazlasını elde etmek üzere olduklarını anlarlar... Fragmanda Nicolas Cage'in huzurlu hayatına mola verip eskiden olduğu acımasız suikastçıya geri döndüğü anlar yer alıyor.

    Tim Brown'ın yazdığı ve yönettiği "The Retirement Plan"ın oyuncu kadrosunda ayrıca Thalia Campbell, Grace Byers, Joel David Moore ve Ernie Hudson gibi isimler var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top