Hesabım
    Christopher Nolan "Oppenheimer" ve "Barbie" Rekabeti Hakkında Konuştu

    2023'ün merakla beklenen gişe savaşına bir hafta kaldı...

    .

    Greta Gerwig'in "Barbie" ve Christopher Nolan'ın "Oppenheimer" filmlerinin gişede karşılaşmasına bir hafta kaldı. İki filmin zıtlıkları üzerinden yükselen sosyal medya esprileri ve rekabet konuşmaları yakın zamanda daha sevecen bir hal aldı. Amerika'daki sinema salonlarında iki filmi birlikte izlemek isteyen seyirciler için şimdiden binlerce bilet satılırken, filmlere dahil olan isimler de birbirlerini destekleyici açıklamalar yapıyorlar.

    Geçtiğimiz haftalarda, Tom Cruise'un yaz filmlerini desteklemek için "Indiana Jones ve Kader Kadranı", "Barbie" ve "Oppenheimer"a bilet aldığını paylaşması üzerinde Greta Gerwig ve Margot Robbie de akıma katılmış hem Cruise'un 14 Temmuz'da vizyona girecek "Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birincii Bölüm" filmine hem de rakipleri "Oppenheimer"a bilet alıp fotoğraflarını paylaşmışlardı.

    Bu akıma Christopher Nolan ve Cillian Murphy'nin destek vermemesi dikkat çekti ancak görünüşe göre iki isim de bu rekabetin getirdiği hareketlilikten memnun. IGN ile konuşan Nolan'a "Barbenheimer" çılgınlığı sorulduğunda ve yönetmen bu insanları sinemalara çektiği için mutlu olduğunu dile getirdi:

    "Yaz sezonu, sağlıklı bir pazarda, her zaman kalabalıktır ve bunu uzun zamandır yapıyoruz. Bence sinemaya önem veren bizler için, gerçekten kalabalık bir pazara yeniden kavuşmayı bekliyorduk ve şimdi burada ve bu harika."

    "Oppenheimer"da atom bombasının mucidi Amerikalı fizikçi J. Robert Oppenheimer'a hayat veren Cillian Murphy de "Barbie"yi kesinlikle izleyeceğini belirterek şunları söyledi:

    "Bence harika. Demek istediğim, 'Barbie'yi kesinlikle göreceğim. Onu görmek için sabırsızlanıyorum. Harika yönetmenlerin aynı gün vizyona giren iki harika filmi var ve bence bu hem sektör hem de seyirciler için harika. Bütün bir günü sinemada geçirmekten daha iyi ne olabilir?"

    "Barbie" ve "Oppenheimer" 21 Temmuz'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top