Hesabım
    Yaşayan Ölüler Gerçekten Geri Dönüyor: Korku Komedi Klasiği "Return of the Living Dead" Yeniden Çekilecek

    İkonik korku - komedi serisini yeniden başlatmak için çalışmalar başladı.

    .

    İkonik korku serilerinin yeniden başlatmaları ve yeniden yapımları bugünlerde çok moda. 2000'lerde "Texas Chainsaw Massacre", "Black Christmas" ve "Friday the 13th" gibi klasiklerin yeniden yapımlarıyla başlayan akım, 2010'ların ortalarından sonlarına kadar hızla yön değiştirerek devam filmlerine dönüştü. Bu korku rönesansı "Scream", "Halloween" ve "Evil Dead" serilerinin beğeniler toplayan geri dönüşlerini de içeriyor.

    Şimdilerde ise Dan O’Bannon’ın 1985 tarihli zombi klasiği "The Return of the Living Dead" yapım şirketi Living Dead Media aracılığıyla yeniden başlatılıyor. Bu proje, orijinal filmin yeniden çevrimi olmayacak.

    Yapım şirketinin web sitesinde "Return of the Living Dead'i yeniden başlatmamız, orijinal 5 filmin yarattığı mevcut dünyayı genişletirken, dünyanın dört bir yanındaki kült hayranlarının 35 yıldır çok sevdiği R dereceli, bilimk urgu, korku, kara komedi köklerine sadık kalacak.” ifadeleri yer alıyor. Projenin yönetmenliğinin Steve Wolsh üstlenecek.

    George A. Romero'nun tamamen ayrı "Living Dead" serisi çok bilinen bir zombi serisi olsa da orijinal "The Return of the Living Dead" korku-komedinin nadir olduğu bir zamanda çıktı. Ardından, 1986'da "Friday the 13th Part VI: Jason Lives" ve 1987'de "Evil Dead II" gibi daha iyi bilinen serilerdeki girişler, korku-komediyi kendi başına daha yerleşik bir alt tür haline getirmeye yardımcı oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top