Hesabım
    "Deadpool 3"ün En Büyük Sürprizleri Henüz Açığa Çıkmadı

    Deadpool'un yaratıcısı Rob Lifeld, seyircilerin çok şaşıracağını söyledi.

    .

    Deadpool karakterinin yaratıcısı Rob Liefeld, "Deadpool 3"ün kamera arkası açıklamalarının filmin sakladığı şeylerin çok küçük bir kısmı olduğunu söyledi. Deadpool'un Marvel Sinematik Evreni'ne dahil edilmesi, Hugh Jackman'ın Wolverine olarak, Jennifer Garner'ın Elektra olarak geri dönüşü ve çok yönlü bir olay örgüsüyle "Deadpool 3", şu anda üzerinde çalışılan en iddialı Marvel projelerinden biri olabilir.

    Filmin çekimleri, Hollywood'da başlayan oyuncular greviyle durdurulmadan hemen önce, Hugh Jackman'ın çizgi romanlardaki Wolverine kostümünü giydiği set fotoğrafları ortaya çıktı ve sürpriz olması beklenen birçok detayın açığa çıkması, hayranların film çıkmadan önce her şeyi göreceklerine dair endişesini arttırdı.

    Bir Twitter kullanıcısı bu durumu "Deadpool 3, gişe rekorları kıran filmlerin her küçük detayının, bu filmler beyaz perdeye çıkmadan çok önce nasıl sızdırıldığını veya resmi olarak yayınlandığını hatırlatıyor. Bu çok daha sıkıcı bir izleme deneyimi sağlar. Şaşırmayı özledim." ifadeleriyle dile getirdiğinde Rob Liefeld şu yanıtı verdi: "Mayıs ayında buraya geri döneceğim çünkü şaşırmamanıza imkan yok."

    Rob Liefeld, "Deadpool 3"ün yapımında doğrudan yer almasa da karakterin yaratıcısı olarak muhtemelen senaryoya özel erişim hakkı var. Bu noktada Marvel Studios'un "Deadpool 3"ün en büyük sürprizlerini bir sır olarak saklaması ve en bariz ifşaatlarla seyirciyi yanlış yönlendirmesi oldukça muhtemel.

    Hugh Jackman'ın Wolverine'i dışında Fox'un X-Men serisinden James Marsden'in Cyclops'u, Ian McKellen'in Magneto'su ve Famke Janssen'in Jean Grey'i de filmde rol alabilir. Ayrıca Halle Berry, Storm görünümündeki saçlarıyla bir fotoğraf paylaştığı için, onun geri dönüşüne de kesin gözüyle bakılıyor.

    Jennifer Garner'ın Elektra'sının yanı sıra Ben Affleck'in Daredevil'i ve Tim Story'nin Fantastik Dörtlü filmlerinin karakterlerinin geri dönüşü muhtemel görünüyor ki bu seride Johnny Storm / Human Torch karakterine hayat veren ve daha sonra Marvel Sinematik Evreni'nin Captain America'sı olan Chris Evans, bu karaktere geri dönmeye sıcak baktığını söylemişti.

    Chris Evans "Fantastik Dörtlü"ye Dönmeye Hazır!

    2015 yapımı "Fantastik Dörtlü" filminden Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan ve Jamie Bell de filmde yer alarak Deadpool'un bu çok kötü karşılanan film hakkında espriler yapmasına aracı olabilirler.

    Tüm bu ihtimallerden hangilerinin gerçekleşeceğini görmek için filmin vizyona girmesini beklemek zorundayız ancak oyuncuların grevinin uzaması, filmin 3 Mayıs 2024 olan vizyon tarihinin ertelenmesine yol açabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top