Hesabım
    Kenneth Branagh'dan "Gargoyles" Filmi Geliyor

    Disney'in uzun süredir karanlıkta kalan "Gargoyles" projesi için yeni adımlar atılıyor.

    .

    Disney'in yıllarca geliştirme aşamasında takılı kalan "Gargoyles" filmi için nihayet ciddi adımlar atılıyor gibi görünüyor.

    The Belfast Telegraph'ın bildirdiğine göre 1990'lı yılların popüler animasyon dizisine dayanan filmin yönetmen koltuğunda Oscar ödüllü senarist, oyuncu ve yönetmen (Thor, Belfast, Mary Shelley’s Frankenstein) Kenneth Branagh oturacak.

    2011'de “G.I. Joe: The Rise of Cobra” yazarlarının yeni bir senaryo yazmaları için işe alınmasından sonra projede herhangi bir gelişme yaşanmadı ve bu senaryonun herhangi bir parçasının filmde kullanılıp kullanılmayacağı belli değil.

    1994'te prömiyer yapan ve üç sezon, toplam 78 bölüm boyunca yayınlanan "Gargoyles" dizisi, tıpkı bin yıl önce İskoçya'da yaptıkları gibi modern New York şehrini korumaya and içen bir kahraman gece yaratıkları klanının maceralarını anlattı.

    Orta çağlarda, klanın çoğu öldürüldü ve hayatta kalanlar, kaleleri bulutların üzerine çıkana kadar taş gibi donuk kalmaya lanetlendi. Bir milyarderin şatoyu satın alıp onu New York City'deki gökdeleninin tepesine yeniden inşa ettirmesiyle uykularından uyanan yaratıklar şehri ve halkını çeşitli doğaüstü zorluklardan korumalıdır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top