Hesabım
    Mark Ruffalo, Oyuncuları "Milyarderler İmparatorluğunu" Terk Etmeye Çağırdı

    SAG-AFTRA grevi devam ederken, Ruffalo meslektaşlarına bağımsız filmlere yönelmelerini tavsiye ediyor.

    .

    Hollywood'da oyuncuların grevi devam ederken, Mark Ruffalo (Avengers, Spotlight, The Kids Are Alright) bağımsız film kökenlerine dönmek istiyor.

    Sinema ve Televizyon Yapımcıları Birliği (AMPTP) ile anlaşamayan oyuncular sendikası, 1980'den bu yana ilk kez iş bırakma kararı verdi. Marvel Sinematik Evreni'nin gişe rekorları kıran filmlerinde Hulk / Bruce Banner karakterine hayat vermesinin yanı sıra bağımsız yapımlarda da rol alan Ruffalo, meslektaşlarını mega stüdyo yapımları yerine bağımsız film yapımına öncelik vermeye teşvik etmek için Twitter'dan sesini duyurdu:

    "Şimdi hepimizin bağımsız yapımlara atlamasına ne dersiniz? İçerik oluşturucuların, stüdyo ve akış ağlarının yanı sıra bir film ve TV yapım sistemi oluşturmasına? Yani gerçek bir rekabet var. Sonra her zaman yaptığımız şeyi yaparız - harika içerikler yaratırız ve onlar satın alabilirler veya kendimiz çıkarırız ve bu satışlardan BİZ pay alırız. Milyarderlerden oluşan bir imparatorluk yarattılar ve bizim artık değerli olmadığımıza inanıyorlar. Onlar milyarder erkek yaz kamplarında şişman kediler gibi gülerken biz işçiler için yeni bir dünya örgütlüyoruz."

    Oscar adayı yıldız sözlerine şöyle devam etti: "Şu anda elimizi güçlendirmenin kesin bir yolu, tüm bağımsız projelere derhal çok destekleyici ve dostça davranmaktır. Stüdyoların rekabeti yok - bu durumu değiştirecek. Kârı paylaşın. Proje iyi giderse, bunu herkes iyi yapar. Bu aynı zamanda sevdiğimiz film yapımcıları "The Crew"un çalışmaya devam etmesine yardımcı olacak. Bu da dayanışmanın bir parçasıdır. Birbirimize sahip çıkmalıyız.

    Ruffalo'nun tweet dizisi, çok sayıda ünlünün ve bağımsız film yapımcısının yanıt vermesine yol açtı. Susan Sarandon, "Bunu ben de söylüyordum. [Matt] Damon bir indie stüdyo kurmadı mı? Yeniden düzenlemek için heyecan verici bir zaman, yeni sistem. Kârı paylaşın. Sorun dağıtımdır.” Matt Damon ve Ben Affleck'in Artists Equity yapım şirketi, Sarandon'un bahsettiği gibi, sanatçılara akış karından daha büyük bir pay vermeyi hedefliyor ki bu, SAG tarafından müzakere edilen önemli bir konu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top