Hesabım
    Christopher Nolan, Tarantino'nun Emeklilik Kararını Değerlendirdi: Bırakmayı Hayal Etmek Çok Zor

    Quentin Tarantino, 10. filmi "Movie Critic"ten sonra sinema filmi çekmeyeceğini söylüyor.

    .

    "Oppenheimer"ın vizyona girmesine sayılı günler kala Christopher Nolan filmin tanıtım röportajlarına devam ediyor. Ünlü yönetmen son olarak, Quentin Tarantino'nun 10. filmini çekmeyi bitirdikten sonra emekli olmasıyla ilgili düşüncelerini açıkladı.

    Tarantino'nun 10. filmi "The Movie Critic" 1970'lerde geçecek, ancak konu hakkında çok fazla bilgi yok. Katıldığı ReelBlend Podcast programında Tarantino'nun kararını değerlendiren Nolan, kendisi için film yönetmeyi bırakmasının ne kadar zor olacağından bahsetti.

    "Sinemada hikaye anlatmak bağımlılık yapar. Çok zor bir iş ama çok eğlenceli. Bu, yapmak zorunda hissettiğin bir şey ve bu yüzden gönüllü olarak durmayı hayal etmek biraz zor." diyen Nolan, yine de Tarantino'yu anladığını belirtti:

    "Ama şunu da anlıyorum...Quentin'in anlatmak istediği her zaman buydu - ve çok kibar bir şekilde bahsettiği filmler hakkında hiçbir zaman spesifik olmadı - ama o yönetmenlerin kariyerlerinin sonraki yıllarında yaptığı bazı çalışmalara bakıyor ve hissediyor ki eğer iyi olmayacaksa hiç olmasın. Ve bence bu çok saf bir bakış açısı. Film tarihine değer veren bir sinemaseverin bakış açısı."

    "The Movie Critic"in hikayesi hakkında henüz ayrıntılı bir bilgi yok ama Tarantino, izleyicilerin son filminden neler beklemesi gerektiğine dair bazı detaylar verdi. Yönetmen daha önce "The Movie Critic"teki baş karakteri Martin Scorsese'nin "Taxi Driver"ındaki Travis Bickle'a benzetmişti. Bu fikir filmde şekillenirse, film endüstrisiyle bağları olan sorunlu bir karakteri merkezine alabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top