Hesabım
    Warner Bros. "Dune 2"yi 2024'e Ertelemeyi Düşünüyor

    Hollywood'da devam eden grevler pek çok vizyon tarihinin değişmesine neden olabilir...

    Warner Bros.

    Hollywood'da Mayıs ayından beri grevde olan senaristlere yapımcılarla anlaşamayan oyuncular da katıldı ve tüm projeler durdu. Ne kadar süreceği tahmin edilemeyen grev, sadece gelecek projelerin değil tamamlanmış projelerin de yayın tarihini etkileyebilir.

    Variety'nin haberine göre, Warner Bros. Pictures, 3 Kasım'da vizyona girmesi planlanan "Dune" devam filmini 2024 yılındaki belirsiz bir tarihe ertelemeyi ciddi olarak düşünüyor. "Dune: Part Two", Legendary Entertainment ile ortak bir yapımdır ve her iki taraf da hareket etmeden önce yeni bir çıkış tarihi üzerinde anlaşmak zorunda. Variety kaynakları, Warners'ın Legendary'ye böyle bir hareketle ilgili henüz yaklaşmadığını ve bu noktada resmi bir tartışma yapılmadığını söylüyor.

    Warner Bros'un ek olarak müzikal film “The Color Purple” ve DC Studios'un büyük bütçeli devam filmi “Aquaman and The Lost Kingdom” için de olası yeni tarihleri ​​değerlendirdiği söyleniyor.

    "Dune" devam filmi gibi bir film, Timothee Chalamet, Zendaya, Austin Butler, Florence Pugh, Javier Bardem ve Josh Brolin gibi yüksek profilli oyuncu kadrosunun yönetmen Denis Villeneuve ile birlikte filmi tanıtmasından büyük fayda sağlayacaktır. Ancak grev devam ettiği sürece oyuncular tanıtım kampanyalarında yer alamazlar.

    Sonbaharda gösterime girecek "The Marvels", "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes" ve "Napoleon" gibi diğer filmlerde de aynı nedenle ertelenmeler olması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top