Hesabım
    Christopher Nolan "James Bond" Filmi Yönetecek mi?

    "Bir tanesini yönetmek inanılmaz bir ayrıcalık olur."

    .

    Christopher Nolan'ın merakla beklenen “Oppenheimer” filmi bugün itibariyle vizyona girdi. "Atom bombasının babası" lakaplı Amerikalı fizikçinin hayatına ve Manhattan Projesiyle atom bombasının yaratılma sürecine odaklanan film Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh gibi yıldızlardan oluşan kadrosuyla dikkat çekiyor.

    Nolan hayranları, filmi görmek için bugünden itibaren sinemalara akın edecek. Yönetmenin kendisi ise tanıtım röportajlarına devam ediyor. Bir James Bond filmi yönetmekle ilgili hevesini daha önce de ifade eden yönetmen, bir kez daha bu konuda konuştu.

    Happy Sad Confused podcastine katılan Nolan, sıradaki filminin bir Bond projesi olup olmama ihtimali sorulduğunda "O filmlerin filmografimdeki etkisi utanç verici derecede bariz. Bir tanesini yönetmek inanılmaz bir ayrıcalık olur." dedi. Ancak böyle bir karakteri ele almanın belirli kısıtlamalar altında çalışmak olduğunu da ekledi.

    "Yaratıcı yaşamınızda, ifade etmek istediğinizi ifade edebileceğiniz ve uygun kısıtlamalar dahilinde bir şeye gerçekten girebileceğiniz doğru an olmalıdır çünkü böyle bir şeyi üstlenip yanlış yapmayı asla istemezsiniz. Masaya yaratıcı bir şekilde getirdiklerinize tamamen bağlı olmadan bir film çekmek istemezsiniz. Yani bir yazar olarak, oyuncu kadrosu, her şey - tam bir paket. Bir karaktere getirdiklerinizin tamamını getirmeniz açısından gerçekten ihtiyaç duyulmanız ve istenmeniz gerekir. Aksi taktirde, ne yaptıklarını görmek için ilk sırada olduğum için çok mutluyum."

    Yakın tarihli başka bir röportajında bir daha asla süper kahraman filmi yönetmek istemediğini belirten yönetmen, Star Wars evrenine girme konusundaysa enteresan bir şekilde net bir "hayır" demedi.

    Christopher Nolan Süper Kahraman Filmleri Defterini Kapattı

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top