Hesabım
    Animasyon "Watchmen" Filmi Geliyor!

    DC Studios, "Watchmen" çizgi romanına dayanan yeni animasyon filmini duyurdu.

    Warner Bros.

    DC Studios, San Diego Comic-Con'da sürpriz bir duyuru yaparak, ödüllü "Watchmen" çizgi romanına dayanan bir animasyon film geleceğini açıkladı.

    Alan Moore ve Dave Gibbons’ın imzasını taşıyan 1986 tarihli kült eser, 2009 yılında Zack Snyder'ın yönettiği canlı-aksiyon "Watchmen" filmi olarak izleyicilerle buluştu. 2019'da ise HBO'da tek sezon halinde yayınlanan bir dizi uyarlaması ekranlara geldi.

    Filmin R-dereceli (+18) olacağı açıklandı ancak bunun doğrudan bir uyarlama mı yoksa HBO dizisi gibi bir devam hikayesi mi olacağı gibi konularda herhangi bir açıklama yapılmadı.

    DC Studios ayrıca, "Justice League: Crisis on Infinite Earths" filmini de aynı panelde duyurdu. 1985 yılında ilk kez okurla buluşan "Crisis on Infinite Earths" çizgi roman tarihindeki en etkili hikayelerden biri olarak büyük bir üne sahip.

    Yeni "Watchmen" uyarlaması gibi "Crisis on Infinite Earths" de animasyon olacak ve her iki filmde 2024 yılında doğrudan dijitalde, Warner Bros.'un yayın platformu Max'te (eski adıyla HBO Max) yayınlaacaklar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top