Hesabım
    "Şeytan" Geri Dönüyor: "Exorcist: İnançlı" Filminden İlk Fragman Yayınlandı

    "Şeytan" serisi yeni bir üçleme ile izleyicilerle buluşacak.

    Bir korku klasiği olan "Exorcist" (Şeytan) bundan tam 50 yıl önce vizyona girdi ve tüm dünyada izleyiciler şok etti. William Friedkin'in unutulmaz filmini 1977 ve 1990 tarihlerinde gelen devam filmlerinin yanı sıra 2000'lerin başında çıkan iki öncül film takip etti. "Şeytan" serisi şimdilerde ise yeni bir üçleme ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Cadılar Bayramı serisini yeniden canlandırarak gündemi sarsan Blumhouse ile yönetmen David Gordon Green'den "Exorcist: İnançlı" filmi geliyor. Üçlemenin ilk ayağı olan film, 1973 tarihli orijinal filmin doğrudan devamı olmasıyla dikkat çekiyor.

    Victor Fielding (Leslie Odom Jr.), 12 yıl önce hamile karısının Haiti’deki bir depremde kaybetmiş ve kızı Angela’yı (Lidya Jewett) tek başına yetiştirmiştir. Angela ve arkadaşı Katherine (Olivia Marcum), ormanda kaybolup üç gün sonra hiçbir şey hatırlamadan ortaya çıktığında Victor şeytanın en kötü haliyle yüzleşmek zorunda kalır.

    Ümitsizlik ve dehşet içindeki adam, benzer bir olaya tanık olmuş, yaşayan tek kişiyi arar: Chris MacNeil’ı. Oscar ödüllü Ellen Burstyn, orijinal filmde kızı Regan'ın şeytan tarafınndan ele geçirilmesiyle mücadele etmek zorunda kalan Chris MacNeil rolüne geri dönüyor. Filmde ayrıca Ann Dowd, Jennifer Nettles, Norbert Leo Butz rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top