Hesabım
    Kevin Spacey, İngiltere'deki Cinsel Saldırı Davalarından Beraat Etti

    Spacey, Londra Mahkemesinde dokuz cinsel saldırı suçundan aklandı.

    .

    Kevin Spacey, Londra'daki cinsel saldırı davasında suçsuz bulundu ve kendisine yöneltilen dokuz suçlamadan da aklandı.

    Spacey, Londra'nın ünlü Old Vic Theatre'ının yönetmeni olduğu 2004 ile 2013 yılları arasında meydana geldiği iddia edilen olaylar nedeniyle dört erkek tarafından cinsel ve uygunsuz saldırı suçlamalarıyla karşı karşıya kalmıştı.

    Kraliyet Savcılık Servisi, 2022'de Spacey'ye karşı suçlamalarda bulunduğunda, aktörün onlarla yüzleşmek için Londra'ya gitmeye istekli olup olmayacağı konusunda şüpheler doğdu. Eğer isteksiz olsaydı, bir iade anlaşmasının ayarlanması gerekirdi.

    Bunun yerine Spacey, resmi olarak suçlanmak üzere kendi isteğiyle Londra'ya gitti ve duruşma devam ederken her gün Londra'nın South Bank'taki Southwark Kraliyet Mahkemesi'nde göründü. Elton John ve David Furnish gibi isimler Spacey'nin savunmasında ifade verdiler.

    Spacey, dört kişinin suçlamalarından ikisinin rızaya dayalı olduğunu, birinin "beceriksiz giriş" olduğunu ve dördüncüsünün hiç gerçekleşmediğini ileri sürdü. Londra mahkemesi dava sonucunda bu savunmayı kabul etti.

    Oyuncu, 1980'lerde kendisi 20 Anthony Rapp ise 14 yaşındayken, Rapp'e karşı uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddiasıyla açılan davadan da beraat etmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top