Hesabım
    Tom Cruise ve Paramount CEO'su Arasında "Mission: Impossible" Kavgası!

    Paramount CEO'su Brian Robbins, Tom Cruise ile Görevimiz Tehlike 7 ve 8 üzerinden yaşadıkları tartışmayı anlattı.

    Paramount Pictures

    Paramount'un CEO'su Brian Robbins, stüdyo ile Tom Cruise arasında "Mission: Impossible – Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm" ve devam filmi hakkında yaşadıkları büyük anlaşmazlığı anlattı.

    Uzun soluklu aksiyon serisinin 14 Temmuz'da vizyona giren yedinci filminde Cruise, tehlikeli bir yapay zeka tehdidiyle yüzleşmek için süper casus Ethan Hunt olarak geri dönüyor. Yine Christopher McQuarrie tarafından yönetilen film, bütçesinin tahmini 290 milyon dolar gibi çok yüksek rakamlara çıkmasına neden olan COVID-19 salgınından sert bir şekilde etkilendi.

    Robbins, Variety ile yaptığı yakın tarihli bir röportajında, Paramount ve Cruise arasında yaşanan anlaşmazlığı ele aldı. Filmin hızla artan bütçesine ek olarak, tartışmada öne çıkan önemli bir nokta Cruise ve McQuarrie'ın aslında sekizinci filmde yer alması planlanan bir denizaltı sekansını filme geç bir şekilde dahil etmek istemesiydi.

    Robbins konuyu şu sözlerle ifade etti: "Stüdyo ve prodüksiyon ve Tom'un yön konusunda bir anlaşmazlığa düştüğünü ve bir çıkmazın sürdüğünü söyleyelim. Duraklat düğmesine basmak zorunda kaldık. 'Birinci Bölüm'ü bitirirken, 'Ölü Hesaplaşma İkinci Bölüm'de nasıl ilerleyeceklerine takılıp kalmışlardı. Bu bir üretim meselesiydi ve talep edilenin kapsamı ile ilgiliydi. Ve sormamız gereken soru şuydu: Buna ihtiyacımız var mı ve neden? Ve sonra ne kadar büyük olacak ve bu ne kadar sürecek?"

    Pandemi patladığında "Mission: Impossible – Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm" salgından en çok etkilenen ülkelerden biri olan İtalya'da çekim aşamasındaydı ve pandemi her şeyin durmasına neden oldu. Toplam 7 kez durmak zorunda kalan ve yeniden başlayan set, yapım bütçesine büyük bir yük getirdi.

    Oyuncular ve ekip her kapanma kararında çalışmaya devam etti, hatta Cruise, prodüksiyona dahil olan herkesi barındırmak için, tahmini 700 bin dolara iki yolcu gemisi kiraladı. Cruise'un sette COVID güvenlik protokollerini takip etmeyen set ekibine karşı öfkeli bir patlama yaşadığını gösteren videonun sızdırılmasından da anlaşıldığı gibi çekimler herkes için çok fazla stresliydi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top