Hesabım
    "Culpa Mia" Hayranlarına Müjde: Devam Filmi "Culpa Tuya" Geliyor!

    Prime Video'nun Sevilen Filmi "Culpa Mia"ya devam filmi geliyor!

    Prime Video

    Prime Video'nun İspanyol yapımı romantik gerilim filmi "Culpa Mia" bütün dünyada büyük ses getirdi. Hayranlar hikayenin devam edip etmeyeceğini merakla beklerken, sevindiren haber nihayet geldi: devam filmi "Culpa Tuya" çok yakında Prime Video'da!

    Mercedes Ron'un "Culpables" üçlemesinin ilk kitabından uyarlanan yeni film, annesinin yeni zengin kocasının malikanesine taşınırken hayatını geride bırakmak zorunda kalan 17 yaşındaki Noah'yı konu alıyor.

    Bağımsız ruhlu bir genç olan Noah, doğup büyüdüğü şehri, erkek arkadaşlarını, dostlarını geride bırakmak zorunda kalır. Annesiyle birlikte taşındığı ve yeni hayatını geçireceği malikanede, üvey kardeşi Nick ile taşınır.

    Noah, kişiliklerinin çatışacağına inandığı Nick'in görünen hayatının arkasında dövüş, kumar ve yasadışı araba yarışlarıyla dolu gizli bir hayat yaşadığını keşfeder ve ikili tüm karşı çıkışlara rağmen kendilerini tutkulu bir aşkın içinde bulur...

    Domingo González tarafından yazılıp yönetilen "Culpa Mia"da Noah'ya Nicole Wallace, Nick'e ise Gabriel Guevara hayat veriyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Marta Hazas, Iván Sánchez, Fran Berenguer gibi isimler yer alıyor. "Culpa Tuya"nın çıkış tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top