Hesabım
    Nicolas Cage, Yıllar Sonra Superman Olması Hakkında Konuştu

    Cage'in hayata geçirilemeyen Superman filmi, "The Flash"taki bir sahneyle hatırlandı...

    Beyazperde

    Nicolas Cage başrollü bir Superman filmi 1990'larda hayata geçirilememiş olsa da aktör yaz başında vizyona giren DC Comics uyarlaması "The Flash"ta kısa bir sahnede Superman olarak izleyici karşısına çıktı.

    Hiç gerçekleşmemeiş bu ihtimal, Barry Allen'ın (Ezra Miller) zaman yolculuğu sonucunda çoklu evrenlerin birbiri üstüne çökmesi esnasında, daha önceki DC oyuncularının da yer aldığı bir sekansta hayat buldu. Cage, yıllar sonra Superman olarak beyaz perdede yer almasıyla ilgili olarak USA Today'e konuştu ve bu kısacık anı "tatmin edici" bulduğunu söyledi:

    "Bu benim için hayata geçirilme duygusuydu. O belirli karakter için o bakış bile, sonunda onu ekranda görmek tatmin ediciydi. Ama dediğim gibi, çok hızlı."

    Cage ayrıca, Superman'i canlandırma imkanı olsaydı karakteri nasıl yorumlayacağı konusuna da değindi ve bunu merak eden hayranlarına "City of Angels" filmini izlemelerini önerdi. Başrolü Meg Ryan ile paylaştığı 1997 yapımı filmde Cage, dünyadaki bir kadına aşık olan bir meleği canlandırıyor.

    "O karakterle ne yapacağımı gerçekten bilmek istiyorsanız, 'City of Angels'daki performansıma bakın. O filmden sonra Clark Kent'i oynamam gerekiyordu ve ben zaten bu meleği oynayarak bu uzaylı ötekiliğini geliştiriyordum. Bu, Kal-El ve Clark Kent için elde edeceğiniz tonun mükemmel bir örneği: Clark biraz daha eğlenceli olabilirdi ama Kal-El'in duyarlılığı, iyiliği, kırılganlığı ve tüm o duyguları vardı: meleksel ve aynı zamanda korkutucu."

    Nicolas Cage'in Superman'i oynama ihtimali, Tim Burton'ın çok başarılı Batman filmlerinden sonra, 1998'de dikkatini Superman'e yöneltmesiyle ortaya çıktı. Kevin Smith "Superman Lives" adlı filmin senaryosunu kaleme aldı ancak film oyuncu seçimlerine ve hazırlık dönemine 30 milyon dolar yatırmış olan Warner Bros. yaratıcı anlaşmazlıklardan dolayı filmi iptal etti.

    "Superman Lives"ın geliştirilmesi sırasındaki en büyük çekişme kaynaklarından biri, yapımcı Jon Peters'ın Superman'in dev bir örümcekle savaşması konusundaki ısrarıydı. Smith, Peters tarafından zorunlu kılınan üç istekten biri olarak örümceği senaryosuna eklemek zorunda kaldı (yapımcı ayrıca Süpermen'in filmde uçmamasını ve siyah bir takım elbise giymesini istedi).

    "The Flash"ın sonlarına doğru, çoklu evrenin yarılıp açıldığı ve kötü görsel efektleri nedeniyle çok eleştirilen sahnede Barry, Cage'in Superman'ini dev bir örümcekle savaşırken gördü. Bu, çekilemeyen "Superman Lives" filmine yapılmış ince bir göndermeydi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top