Hesabım
    Barry Keoghan ve Jacob Elordi Başrollü "Saltburn"den İlk Kareler!

    Oscar ödüllü Emerald Fennel'in yönettiği filmde ayrıca Rosamund Pike ve Carey Mulligan rol alıyor.

    LuckyChap Entertainment

    İlk uzun metrajlı filmi "Promising Young Woman" ile En İyi Özgün Senaryo Oscar'ını kazanan oyuncu, senarist ve yönetmen Emerald Fennell'in yeni filmi "Saltburn"den ilk görüntüler yayınlandı.

    Başrollerini "Euphoria" yıldızı Jacob Elordi ve son filmi "The Banshees of Inisherin" ile çok beğenilen bir performansa imza atarak Oscar dahil olmak üzere sayısız adaylık alan Barry Keoghan'ın üstlendiği film, ayrıcalıkların ve arzunun öyküsünü anlatacak.

    Keoghan filmde, büyüyen Oxford üniversitesinde yerini bulmaya çalışan Oliver Quick karakterini canlandırıyor. Bir sosyal çevreden mahrum kalan Oliver, kısa süre sonra büyükannesinin devasa malikanesi Saltburn'e davet edilen, üst sınıfa mensup büyüleyici Felix Catton (Jacob Elordi) ile tanışır ve unutulmaz bir yaz geçirir.

    Filmin ilk görselleri, ihtişamlı Saltburn malikanesine bakış atmamızı sağlarken, sakinlerinin zenginlik, lüks ve aşırılık içindeki yaşamlarına dair bir izlenim oluşturuyor.

    LuckyChap Entertainment
    LuckyChap Entertainment

    "Saltburn"ü yazan ve yöneten Emerald Fennell, aynı zamanda Margot Robbie ile birlikte yapımcılığı da üstleniyor. Filmde Barry Keoghan ve Jacob Elordi'ye Rosamund Pike, Richard E. Grant, Alison Oliver, Archie Madekwe ve Carey Mulligan eşlik ediyor.

    Prömiyerini Londra Film Festivali'nde yapacak olan "Saltburn" sonbaharda vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top