Hesabım
    "Suicide Squad"ın Yönetmen Kurgusu Çıkacak mı?

    David Ayer yönetmen kurgusu hakkında James Gunn ile görüştüğünü belirtti.

    Warner Bros.

    Yönetmen David Ayer, 2016 tarihli DC filmi "Suicide Squad"ın yönetmen kurgusunu (Ayer Cut) izleyiciyle buluşturmak konusunda hala çok istekli ve bu fikrini sık sık gündeme getirmekten çekinmiyor. Daha önce, filmin yıldızlarından Will Smith de yeni versiyonun çıkmasını desteklediğini belirtmişti.

    Geçtiğimiz günlerde Ayer, filmde Jared Leto'nun canlandırdığı Joker'in yeni bir görüntüsünü paylaştı. Twitter'da yayılan fotoğrafa yapılan yorumlardan bazıları bunun yeni bir görüntü olmadığını belirtirken, bazıları Ayer'in yedi yıl önce çıkan bir filmi hala pazarlamaya çalışmasının mantıksızlığına dikkat çekti.

    Ayer eleştirilere uzun bir Tiwtter gönderisiyle şu yanıtı verdi:

    "Bu durumu zarafetle yönetmeye dair tavsiyeniz nedir? Pek çok insandan gelen gerçek bir merak ve ilgi var. Filmle alay etmekten zevk alan başka bir grup insan olduğunun da farkındayım. Yorumunuz, 2016 filmini olumsuz yönde tartışmaya ne kadar çok kişinin çekildiğinin mükemmel bir örneği. Hayatınızda hiç istediğiniz gibi olmayan, sizi sürükleyen, her şeyi yeniden düşünmenize neden olan bir deneyim yaşadınız mı?

    Ben yaşadım.

    Tek bildiğim, benim görülmeyen filmimin stüdyonunkinden çok daha iyi olduğu.

    Benim kurguma olan ilgi gerçek ve organik görünüyor. Ve Gunn bana paylaşma zamanının geleceğini söyledi. O da eski projeler hakkında daha fazla drama olmadan DC evrenini başlatmayı kesinlikle hak ediyor.

    Bir bakıma bu şeye zincirlenmiş durumdayım. Burada bir kaplana biniyorum ve bu durumu elimden geldiğince idare ediyorum. Hayat çok garip bir yolculuk."

    David Ayer'in uzun açıklamasında, yönetmen kurgusunu yayınlama konusunda James Gunn ile konuşmuş olması dikkat çekiyor. Görünüşe göre Gunn bu verisyonun çıkmasına olumlu yaklaşmış ve zamanının geleceğini söylemiş ancak resmi bir açıklama yapılmadığı için bu konuşmalar muhtemelen daha fazla ilerlemedi.

    Şu anda DC filmlerinin başında olan Gunn, 2021'de kendi "The Suicide Squad" filmini yönetti ve Margot Robbie'nin Harley Quinn'i, Joel Kinnaman'ın Rick Flagg'ı ve Viola Davis'in Amanda Waller'ı gibi Ayer'in filminden bazı karakterleri geri getirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top