Hesabım
    Riley Keough, Andrew Garfield'ı Neredeyse Öldürdüğü Anı Anlattı

    Keough'un yediği granola bar, "Under the Silver Lake" setinin durdurulması için yeterliydi...

    .

    Riley Keough 2018 tarihli "Under the Silver Lake" filminden oldukça şaşırtıcı bir kamera arkası bilgisi paylaştı. "Daisy Jones & The Six" yıldızı, önceki projelerine odaklanan yeni bir Vanity Fair videosunda, rol arkadaşı Andrew Garfield'ın şiddetli bir alerjik reaksiyonu nedeniyle onu öldürmek üzere olduğunu anlattı.

    Keough, Andrew Garfield'ın şiddetli bir yer fıstığı alerjisi olduğundan habersiz bir şekilde, öpüşme sahnelerinden hemen önce fısıtıklı granola bar yemişti. Neyse ki tehlike, Garfield'ın alerjisinin farkında olan bir makyöz sayesinde kazasız atlatıldı:

    "Makyaj karavanındaydım, bir granola bar yiyordum ve Andrew'u öpmem gereken bir sahne çekmek üzereydim. Makyöz 'Bunda fıstık var mı?' diye sordu."

    Keough, atıştırmalıkta yer fıstığının olup olmadığını bilmediğini söylediğinde, durum yapımcıya iletildi, çünkü sette fıstıklı hiçbir şeyin bulunmaması gerekiyordu:

    "Yapımcı geldi ve şöyle dedi: 'Riley, Andrew'un fıstığa alerjisi var ve seti kapatmamız gerekiyor. İş yerinde olmamalıydı ve neden sette olduklarını bilmiyorum.' Ben sadece 'Bu çılgınlık' dedim, 'Ama bu kadın beni yakaladığı için Tanrı'ya da şükür, çünkü hiçbir fikrim yoktu!"

    David Robert Mitchell tarafından yazılan ve yönetilen "Under the Silver Lake"in prömiyeri 2018 Cannes Film Festivali'nde yapıldı ve A24, filmi 2019 sonbaharında gösterime soktu. Keough, Garfield'ın kaybolan ve Los Angeles'ta daha karanlık bir komploya yol açan bir dizi gizemli olayı kışkırtan komşusunu canlandırıyor. Film, bir kült klasiği haline gelmeden ve Hollywood'da geçen filmin daha derin anlam ve imalarına dair gerçek hayat teorilerini açığa çıkarmadan önce karışık eleştiriler aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top