Hesabım
    "Shazam!" Aktörü Zachary Levi: Hollywood Çöp Filmler Çıkarıyor, Onları Seçmemeliyiz!

    Zachary Levi, izleyicileri "çöp" filmleri boykot etmeye davet ediyor...

    Warner Bros.

    Zachary Levi, Hollywood hakkında yaptığı açıklamalarla bir kez daha ortalığı karıştıracak gibi duruyor. "Shazam!" yıldızı katıldığı bir hayran etkinliğinde, film endüstrisinin "çöp" içerikler ürettiğini dile getirdi.

    Entertainment Weekly'nin ilettiğine göre Levi bu hafta sonu, Chicago Fan Expo'da yaptığı konuşmada, daha önceki açıklamalarının aksine yazarlar ve oyuncular grevine desteğini dile getirirken şunları söyledi:

    Kişisel olarak Hollywood'dan çıkan içeriğin miktarının çöp olduğunu düşünüyorum - onları sizin için gerçekten harika hale getirecek kadar umursamıyorlar. Yapmıyorlar. Kaç kez bir fragman izleyip 'Aman Tanrım, bu çok havalı görünüyor' diyorsunuz, sonra filme gidiyorsunuz ve 'Bu muydu?' diyorsunuz. Siz o bileti aldığınızda ve koltuğa oturduğunuzda, her ne olsun paranızı almışlardır. Ve bunlardan herhangi birini değiştirmemizin tek yolu çöp filmlere gitmemektir. Aktif olarak çöpü seçmemeliyiz. Yardımcı olacaktır. Çok yardımcı olacak."

    Levi ayrıca, kısa bir süre önce SAG-AFTRA greviyle ilgili yaptığı konuşmasına da açıklık getirdi. Grevin çalışmaları hakkında konuşmasını engellemesini "saçmalık" olarak nitelendiren aktör, yorumlarının bağlamdan çıkarıldığını söyleyerek "Sendikamı, WGA'yı ve grevi tamamen destekliyorum. 25 yıl önce bu işe başladığımdan beri biz sanatçıların maruz kaldığı sömürü sisteminin açık sözlü eleştirmeni olmaya devam ediyorum. Bu grev kendimizi, yazarlarımızı ve sektörü hareketlendiren üretimde çalışan herkesi korumak için gereklidir." dedi.

    2019'da vizyona giren "Shazam!" olumlu eleştiriler almış ve gişede başarılı olmuştu. Bu yılın Mart ayında çıkan devam filmi "Shazam! Tanrıların Öfkesi" ise hayranlardan ve eleştirmenlerden geçer not alamayarak gişede battı. Filmin kaybının yaklaşık 117 milyon dolar olduğu düşünülüyor.

    Gişede Batan 10 Büyük Süper Kahraman Filmi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top