Hesabım
    "Kraven the Hunter" Bir Trajedi!

    Yönetmen J. C. Chandor,filmin bir süper kahraman hikayesinden çok trajedi olduğunu söyledi.

    Sony Pictures'ın Spider-Man evreni, önümüzdeki yaz başrolde Aaron Taylor-Johnson'ın oynadığı "Kraven the Hunter" ile devam edecek. Çizgi roman uyarlaması şiddet sahneleri nedeniyle R-derecelendirmesi (18+) aldı ama yönetmen J. C. Chandor'a göre bu filmde aksiyondan daha fazlası var. Esquire ile konuşan Chandor, filmi "bir trajedi" olarak nitelendiriyor.

    "Sony muhtemelen buna liderlik etmemi istemiyor, ama hikaye bir trajedi." diyen Chandor sözlerine şöyle devam etti: "Bu filmin son jeneriği geldiğinde, eğer dikkat ettiyseniz, bunun harika bir sonla biteceği hissine kapılmayacaksınız."

    Film, çoğu çizgi roman serisinin fırlatma rampası olarak kullandığı tipik köken hikayesi çerçevesi içinde geçiyor. Avcı Kraven'ın babasıyla (Russell Crowe) ilişkisi hikayenin merkezinde yer alırken, onun güçlerini kazanması ve Rhino (Alessandro Nivola) ve Foreigner (Christopher Abbott) gibileriyle karşı karşıya gelmesiyle hikaye devam ediyor.

    Esquire'ın raporuna göre, J. M. DeMatteis tarafından yazılan çizgi roman dizisi “Kraven's Last Hunt”, Chandor'un tanımladığı "trajedi" unsurunu beslemede büyük rol oynadı. DeMatteis'in çalışmasında, Kraven, namı diğer Sergei Kravinoff, ölümünü taklit ettikten sonra Örümcek Adam'ın kimliğini üstlenir, ancak nihayetinde kendi tüfeğinin ucundan gelen bir ölümle karşılaşmadan önce çizgi roman rakibini bağışlar.

    Sony, Avcı Kraven'ın hikayesini bir film serisi yapacağı için filmin DeMatteis'in çizgi romanıyla aynı şekilde bitmesi pek mümkün görünmüyor, ancak kesinlikle gidişatı ve filmin tonunu belirlemeye yardımcı oluyor. Taylor-Johnson da daha önce role nasıl yaklaşmayı planladığını açıklamış ve kendi versiyonunun "hayvansever" ve "doğal dünyanın koruyucusu" olduğunu belirtmişti.

    Sony, Marvel Filmlerinin Vizyon Tarihini Değiştirdi: Beyond the Spider-Verse, Kraven the Hunter, Madame Web...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top