Hesabım
    "The Harder They Fall 2" Geliyor!

    Yönetmen Jeymes Samuel, Netflix'in 2021 yapımı orijinal Western filminin devam filmi için çalışıldığını söylüyor.

    Netflix

    2021'de çıkan ve büyük ilgi gören orijinal Netflix Western filmi "The Harder They Fall"un yönetmeni Jeymes Samuel, devam filmi çalışmalarının başladığını söyledi.

    Başrollerini Idris Elba, Jonathan Majors, Regina King, LaKeith Stanfield ve Zazie Beetz'in paylaştığı film düşmanları hapisten çıktıktan sonra intikam almak için yeniden bir araya gelen bir kanun kaçağı çetesini konu alıyor.

    "The Harder They Fall", hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından çok beğenildi ve yayınlandıktan sonra platformda güçlü izleyici sayılarına sahip oldu. Aynı zamanda Jeymes Samuel'e En İyi Çıkış Yapan Senarist ve Yönetmen olarak BAFTA ödülü de kazandırdı.

    The Bullitts sahne adıyla anılan Samuel, birkaç yıllık sessizliğinin ardından "The Harder They Fall 2" için çalışmaların başladığını, bir hayranının "keşke ikinci bir film olsa" tweetini yanıtlayarak doğruladı.

    Ancak devam filminin önünde bir engel var. İlk filmin ana karakteri olan Nat Love'ı canlandıran Jonathan Majors, o dönemde gerçekten yükselen bir yıldızdı. Fakat o dönemden bugüne aktör, gelecekteki kariyerini etkileyebilecek bir tartışmanın içine girdi.

    Bu yılın başlarında, Mart ayında Majors, kız arkadaşıyla aile içi şiddet uygulamaktan, saldırı, taciz ve boğma suçlamalarıyla tutuklandı. Sonraki bir rapor, mağdur olduğu iddia edilen birden fazla kişinin Manhattan bölge savcılığının ofisi ile çalışmak için öne çıktığını ortaya çıkardı.

    Sonuç olarak, hakkındaki tüm iddiaları reddeden Majors, Birleşik Devletler Ordusu'nunki de dahil olmak üzere birçok reklam kampanyasından çıkarıldı. Oyuncunun PR temsilciliği ve yönetim şirketi de onu bıraktı. 6 Eylül'de görülecek olan dava, "The Harder They Fall 2"nin ilerleyip ilerlemeyeceği veya nasıl ilerleyeceği konusunda çok önemli bir rol oynayabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top