Hesabım
    Jamie Dornan, Süpermen Pijamalarıyla Katıldığı "Man of Steel" Seçmesini Anlattı!

    İrlandalı aktör başarısız geçen "Man of Steel" seçmelerini anlattı.

    .

    Kariyerine modellik yaparak başlayan ve bazı küçük rollerin ardından, asıl şöhreti "Fifty Shades of Grey" filmindeki Christian Grey rolü sayesinde yakalayan İrlandalı aktör Jamie Dornan, Zack Snyder'ın 2013 tarihli "Man of Steel" filminde Superman'i canlandırmak için oyuncu seçmelerine katıldığını açıkladı.

    Başrolü Gal Gadot ile paylaştığı Netflix aksiyon filmi "Heart of Stone"un tanıtımı için Happy Sad Confused podcastine katılan Dornan, "Man of Steel"in seçmelerine katıldığı tek çizgi roman filmi olduğunu belirtirken, talihsiz kostüm seçimine de değindi:

    "Seçmelere katıldığım tek kahraman Süpermen. Henry Cavill'in seçildiği zamanlardı, muhtemelen 12 yıl önce falan. Orada kendi kostümümü giydim. Bu bir hata mıydı? Süpermen pijamasıydı, gerçek bir kostüm değildi. [Gerçek] kıyafeti giymeye yaklaşamadım… Bu şeyleri yapan ve bunun hakkında konuşacak stüdyo başkanlarıyla toplantılar yaptım, ancak onlar için hiçbir seçme sürecinde derinleşmedim."

    Dornan'ın da katıldığı "Man of Steel" seçmelerinden başarıyla çıkan Henry Cavill, ilk solo filminin ardından "Batman v Supermen: Dawn of Justice", "Justice League" gibi filmlerle DC Genişletilmiş evreninin Çelik Adam'ı olmayı sürdürdü. James Gunn'ın yeni DC Evreni ise David Corenswet'in Superman'ini izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top