Hesabım
    "She Came To Me" Fragman: Peter Dinklage ve Anne Hathaway'li Romantik Komediye İlk Bakış!

    Marissa Tomei de başrollerde Dinklage ve Hathaway'e eşlik ediyor.

    Geçtiğimiz Şubat ayında Berlin Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan romantik komedi "She Came To Me"den ilk fragman yayınlandı.

    Rebecca Miller'ın yazıp yönettiği filmde Peter Dinklage, ilham bulmakta zorlanan New Yorklu bir opera bestecisi Steven Lauddem'i canlandırıyor. Fragman, Steven'ın son operasından sonra tam bir çöküş yaşadığını ortaya koyuyor.

    Steven sonunda terapist eşi Patricia'yı (Anne Hathaway) ilham bulabilmek için evden ayrılma konusunda ikna etmeyi başarır. Evden çıktığında ise onu teknesine davet eden ve "romantizm bağımlısı" olduğunu kabul ettikten sonra onu baştan çıkaran Katrina (Marisa Tomei) adında bir römorkör operatörüyle tanışır.

    Steven'ın Katrina ile karşılaşmasından ilham almış gibi görünen operası, övgü dolu eleştiriler almak için prömiyer yapar ve Katrina'nın kendisini Steven'ın "ilham perisi" olarak öne sürmesine ve Patricia ile olan evliliğini potansiyel olarak tehlikeye atmasına neden olur.

    Brian d’Arcy James ve Joanna Kulig'in de oyuncu kadrosunda olduğu "She Came To Me", Berlin Film Festivali'ndeki ilk gösteriminin ardından karşılık eleştirilerle karşılandı. Film ABD'de 29 Eylül'de vizyona girecek, ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top