Hesabım
    James Gunn "Superman: Legacy" Eleştirilerine Yanıt Verdi

    Sıradaki Superman filmine çok fazla kahramanın dahil olması hayranların tepkisini çekti.

    .

    "Superman: Legacy" iki yıldan az bir süre sonra, James Gunn ve Peter Safran'ın yeni DC Evreni içinde planlanan ilk film olarak izleyicilerle buluşacak.

    David Corenswet'in Superman, Rachel Brosnahan'ın Louis Lane rollerine seçilmesinin ardından geçtiğimiz haftalarda filmde Superman haricinde başka kahramanlar da göreceğimiz ortaya çıktı.

    Hawkgirl/Kendra Saunders olarak Isabella Merced, Guy Gardner/Green Lantern olarak Nathan Fillion, Michael Holt/Mister Terrific olarak Edi Gathegi ve Rex Mason/Metamorpho olarak Anthony Carrigan da "Superman: Legacy"de izleyici karşısına çıkacak.

    Bazı hayranlar bu kadro hakkında heyecanlanırken, bazıları diğer kahramanların Süpermen'in hikayesini güçlendirmeye yardımcı olmayacağını savunuyor. Hayranların eleştirileri yanıtlamak için sosyal medyayı sıkça kullanan Gunn, bu kez Threads profilinde filme çok fazla karakter dahil ettiği yönündeki şikayetleri ele aldı ve argümanını enteresan bir örnek üzerinden güçlendirdi:

    "Bu korkuyu anlamıyorum. Filmde, 40-Year-Old Virgin'dekinden daha az karakter var. Steve Carell'in yeterince zamanı olduğunu düşündün mü?"

    "Superman: Legacy", Süpermen'in köken hikayesini anlatmayacak ancak onu hayatının genç bir döneminde ele alacak. Filmin 11 Temmuz 2025'te vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top