Hesabım
    "The League of Extraordinary Gentlemen"in Brad Pitt ile Geri Döneceği İddia Edildi

    Brad Pitt'in yeni Muhteşem Kahramanlar uyarlamasında rol alacağı iddia ediliyor...

    .

    Giant Freakin Robot'un güvenilir kaynaklarından aktardığına göre "The League of Extraordinary Gentlemen", Brad Pitt'in de dahil olduğu bir oyuncu kadrosuyla yeniden başlatılacak.

    Bu iddiaya yönelik henüz resmi bir doğrulama gelmedi, devam eden oyuncular grevini göz önüne alırsak yakın zamanda da gelmeyebilir. Ancak Brad Pitt gerçekten de filmde rol alırsa bu onun ilk Disney çizgi roman uyarlaması filmi olacak.

    Alan Moore ve Kevin O'Neill tarafından yaratılan çizgi roman serisinden sinemaya aktarılan 2003 yapımı film; Mina Harker, Dracula, Captain Nemo, Görünmez Adam gibi ünlü edebiyat kahramanlarını bir araya getirdi. Film ayrıca, çizgi romandan ayrılarak Tom Sawyer ve Dorian Grey'i de ekibe dahil etti.

    Yeni filmin çizgi romanları nasıl uyarlayacağı ya da Brad Pitt'in hangi karaktere hayat vereceği yönünde ekstra bir bilgi yok, fakat Pitt'in, orijinal filmde Sean Connery tarafından canlandırılan maceracı Allan Quartermain'a hayat vermesi olası görünüyor.

    Hem filmde hem de çizgi romanda Quartermain, grubun herhangi bir insanüstü yeteneği olmayan tek üyelerinden biridir ve tüm bu maceralara dahil olma konusunda son derece isteksizdir. Quartermain, Brad Pitt'in oynaması için kaynak materyale en doğal şekilde uyuyor gibi görünse de yeniden başlatmanın kaynak materyale sadık kalacağının garantisi yok.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top