Hesabım
    John Cena Liderliğindeki Aksiyon Komedisi "Freelance"ın İlk Fragmanı Yayınlandı

    Filmde John Cena'ya Aliso Brie eşlik ediyor.

    Relativity Media, John Cena ve Alison Brie liderliğindeki aksiyon komedisi "Freelance"ın ilk fragmanını yayınladı. Filmin yönetmen koltuğunda, Liam Neeson başrollü 2008 tarihli "Taken" filmiyle büyük beğeni toplayan ve bir aksiyon alt türü oluşturan Pierre Morel oturuyor.

    "Freelance" John Cena'nın canlandırdığı eski özel kuvvetler ajanı Mason Pettis'i takip ediyor. Özel güvenlik işleri alarak serbest çalışan Pettis, başarısız ve gözden düşmüş bir gazeteci olan Claire Wellingon'un (Alison Brie) özel güvenliğini sağlamak için gönülsüzce işe girer ve kendisini sonu olmayan bir masa başı işte sıkışmış bulur.

    Mesleğine görkemli bir geri dönüş yapmaya çalışan Wellington, Pandoña ülkesinin acımasız ama kusursuz giyimli diktatörü Juan Venegas (Juan Pablo Raba) ile büyük bir röportaj yapar. Tam da hayatının haberine imza atmak üzereyken bir askeri darbe patlak verdiğinde, alışılmadık üçlü, oradan sağ çıkabilmek için ormanın zor koşullarıyla ve birbirleriyle nasıl mücadele edeceğini bulmak zorundadır.

    Senaryosunu Jacob Lentz'in yazdığı filmde ayrıca Alice Eve, Marton Csokas ve Christian Slater rol alıyor. Brie daha önce filmin bazı "çılgın at gösterileri" ve oyuncuların güçlü nehirlere boyun eğmelerini gerektiren sekanslar içerdiğini söylemişti.

    Geçtiğimiz yıl Kolombiya'da çekilen ve yaklaşık 40 milyon dolar bütçeyle çekilen filmin yapımcılığını Steven Richards, Renee Tab, Chris Tuffin ve Chris Milburn üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top