Hesabım
    Mads Mikkelsen Başrollü Tarihi Dram "The Promised Land"den İlk Fragman!

    Nikolaj Arcel imzalı "The Promised Land" (Bastarden) Venedik Film Festivali'nde Altın Aslan için yarışacak.

    TrustNordisk, Nikolaj Arcel'in (A Royal Affair, The Dark Tower) yönettiği, başrolünü Mads Mikkelsen'in üstlendiği "The Promised Land"in uluslararası fragmanını ve posterini yayınladı. Destansı tarihi drama, dünya prömiyerini yapacağı Venedik Film Festivali'nde Altın Aslan için yarışacak.

    “The Promised Land”, Kral adına bir koloni inşa etmek gibi imkansız gibi görünen bir hedefle; zorlu, yaşanmaz Danimarka fundalıklarını fethetmeye çalışan yoksul bir kaptan olan Ludvig Kahlen'in gerçek hikayesini anlatıyor.

    TrustNordisk

    TrustNordisk, filmi "kırların fethi hakkında sürükleyici bir hikaye; gururlu ve uzlaşmaz bir adamın ve kötülüğe, ölüme ve cehenneme karşı mücadelede onun müttefiki haline gelen kadının hikayesi" olarak tanımlıyor.

    Mikkelsen, başrolü Amanda Collin'le (Raised by Wolves) paylaşırken, oyuncu kadrosunu; Magnus Krepper, Simon Bennebjerg, Gustav Lindh, Kristine Kujath Thorp, Morten Hee Andersen, Jacob Lohmann ve Felix Kramer tamamlıyor.

    Filmin, 2020'de Danimarka'nın en çok satan kitabı olan "Kaptajnen og Ann Barbara"dan ("Kaptan ve Ann Barbara") dayanan senaryosunu, eleştirmenlerce beğenilen Danimarkalı senarist ve yönetmen Anders Thomas Jensen ("Riders of Justice") ile birlikte Nikolaj Arcel kaleme aldı.

    "The Promised Land"in ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top