Hesabım
    The Marsh King’s Daughter: Daisy Ridley Başrollü Psikolojik Gerilimden İlk Fragman!

    Neil Burger imzalı filmde Daisy Ridley'e Ben Mendelsohn eşlik ediyor.

    Lionsgate, başrollerinde Daisy Ridley, Ben Mendelsohn ve Garrett Hedlund'un yer aldığı, Neil Burger imzalı psikolojik gerilim filmi "The Marsh King's Daughter"ın (Bataklık Kralının Kızı) ilk fragmanını yayınladı.

    Film, Ridley'nin canlandırdığı, görünüşte sıradan bir hayatı olan Helena'yı merkezine alıyor. Eşi ve kızıyla sıradan bir hayat süren Helena'nın geçmişi karanlık ve tehlikeli bir gerçeği gizler. Görüşmediği ve vefat ettiğini söylediği babası, aslında kötü şöhretli Bataklık Kralı Jacob Holbrook'tur (Ben Mendelsohn).

    Helena'nın annesini yıllarca vahşi doğada esir tutan ve yıllar önce yakalanıp hapse giren babasının hapisten kaçmasıyla, Helena'nın özenle kaçmaya çalıştığı geçmişi onu yeniden kovalamaya başlar. Bu kez sadece kendisi değil, küçük kızı da tehlikededir.

    Babasının durmayacağını bilen genç kadın şimdi vahşi doğaya girip şeytanlarıyla yüzleşme ve kendisine hayatta kalma hakkında bildiği her şeyi öğreten adama karşı manevra yapma gücünü bulmalıdır.

    Filmin senaryosu Karen Dionn'un aynı adlı çok satan romanından Elle Smith ve Mark L. Smith (The Revenant) tarafından uyarlandı. ABD'de 6 Ekim'de sinemalardaki yerini alacak olan filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top