Hesabım
    "Foe" İlk Fragman: Paul Mescal & Saoirse Ronan'dan Duygusal Bir Bilim Kurgu Filmi!

    Kıyamet sonrası bilim kurgu filmi “Foe”dan ilk fragman yayınlandı.

    MGM, başrollerinde Saoirse Ronan, Paul Mescal ve Aaron Pierre'in yer aldığı bilim kurgu - gerilim filmi "Foe"dan ilk fragmanı yayınladı. Iain Reid'in 2018 tarihli bilim kurgu romanından uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Garth Davis (Lion, Mary Magdalene) oturuyor.

    Hem duygusal ve romantik hem de akıllara durgunluk verecek kadar gerilimli film, kurumsal gücün ve çevresel çürümenin gezegeni kasıp kavurduğu 2065 yılında geçiyor. Mescal ve Ronan'ın hayat verdiği Junior ve Henrieta, Junior'ın ailesine ait olan tenha bir arazide çiftçilik yaparak geçinen genç bir çifttir. Ancak sessiz ve yalnız yaşamları, davetsiz bir yabancının şaşırtıcı bir teklifle kapılarına gelmesiyle kargaşaya sürüklenir.

    Gelen yabancı (Aaron Pierre), Junior'ın iki yıl boyunca Dünya'nın yörüngesindeki büyük, deneysel bir uzay istasyonuna seyahat etmek üzere rastgele seçildiğini söyler. Esas garip olansa, Henrieta'nın bu yokluğu asla fark etmeyecek olmasıdır, çünkü Junior'ın biyomekanik bir kopyası, o dünyadan ayrıldığında yerine bırakılacaktır.

    Garth Davis filmin senaryosunu, Iain Reid ile birlikte uyarladı, aynı zamanda Kerry Kohansky-Roberts, Emile Sherman ve Iain Canning ile birlikte yapımcılığı üstleniyor. "Foe" dünya prömiyerini New York Film Festivali'nde yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top