Hesabım
    Paul Verhoeven'ın Sıradaki Projesi Belli Oldu

    Usta yönetmenin sıradaki projesi "Sans Compter" bir roman uyarlaması...

    .

    "Robocop", "Total Recall", "Basic Instinct", "Showgirls" ve "Starship Troopers" gibi filmlerin efsanevi yönetmeni Paul Verhoeven'in bir sonraki filminin "Sans Compter" adında bir roman uyarlaması olacağı ortaya çıktı.

    Premiere'in (World of Reel aracılığıyla) son sayısında yapımcı Saïd Ben Saïd, Verhoeven'in bir sonraki projesinin Philippe Dijan'ın romanından uyarlanacağını doğruladı. Bu, Verhoeven'in ikinci Dijan uyarlaması olacak. Yönetmen 2016 yılında, yazarın "Oh..." adlı romanını Isabelle Huppert liderliğindeki gerilim filmi "Elle" olarak beyaz perdeye taşımıştı.

    Romanın sinopsisine göre hikaye Nathan adlı bir gazeteciyi merkezine alıyor ve Nathan'ın, kendisi ve eşiyle aynı mülkte yaşayan, bir şair olan Gaby adlı kayınvalidesinden etkilenmesini anlatıyor.

    Günün birinde bir girişimci, bir eğlence parkı inşa etmek için arazinin bir kısmını satın almaya çalışır ve Gaby'nin kesin reddiyle karşılaşır. İşler daha da kötüye gider: Bir şerif yardımcısı sinirlenir, bir yürüyüşçü gizemli bir şekilde ortadan kaybolur ve Nathan olayı aydınlatmaya başlar.

    Kitap, güvenilmez bir anlatıcı olan Nathan'ın bakış açısından ortaya çıkıyor. Verhoeven'in hikayeyi uyarlarken ne kadarına sadık kalacağı ise bilinmiyor.

    85 yaşındaki yönetmen son olarak quir dönem filmi "Benedetta"ya imza attı. Şimdilerde ise Washington DC'de geçen bir politik gerilim olan "Young Sinner" filmi üstünde çalışıyor. Verhoevenn "Young Sinner"ın senaryosunu Edward Neumeier ile birlikte kaleme aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top