Hesabım
    David Fincher’ın Yeni Filmi "The Killer"dan İlk Poster Yayınlandı

    Başrolünde Michael Fassbender'ın yer aldığı film 10 Kasım'da Netflix'te!

    Netflix

    David Fincher'ın, başrolünde Michael Fassbender'ın yer aldığı yeni filmi "The Killer" için ilk resmi poster paylaşıldı. Dünya prömiyerini Venedik Film Festivali'nde yapacak olan film, 10 Kasım'da Netflix izleyicileriyle buluşacak.

    Alexis Nolent'in Fransız çizgi romanından uyarlanan ve 2007'den bu yana merakla beklenen gerilim filmine olan geri sayım nihayet hızlandı. Uzun süre geliştirme aşamasında takılı kalan proje, çeşitli sarsıntılar yaşadıktan sonra, David Fincher'ın ilk Netflix filmi "Mank"ın başarısının ardından yeni bir atılım yaşadı.

    Netflix

    "The Killer"da Fassbender, ahlaki pusulanın olmadığı bir dünyada kaybolan profesyonel bir suikastçıya hayat veriyor. Yalnız, soğuk ve hayatında pişmanlıklara yer olmayan adam, acımasız bir ölüm meleği olarak çalışmaktadır. Kendisine verilen görevleri yerine getirmek için dünyayı dolaşır fakat işlediği bunca cinayetin ardından artık hiçbir şey net değildir.

    Vicdan azabıyla tanışan ve bu hayattan vazgeçip geçmemek konusunda kararsız kalan katil, kendisine verilen son görevinde başarısız olunca kendisini zor bir sürecin içinde bulur ve işverenlerinin peşine düşmek zorunda kalır.

    Filmin senaryosu, daha önce Fincher'ın büyük beğeni toplayan filmi "Se7en"ın senaryosunu da yazmış olan Andrew Kevin Walker tarafından yazıldı. Fincher "The Killer" için ayrıca "Mank"ta birlikte çalıştığı görüntü yönetmeni Erik Messerschmidt ile de yeniden bir araya geldi.

    Micahel Fassbender'ın 2019 yapımı X-Men filmi "Dark Phoenix"ten sonraki ilk projesi olan "The Killer"ın oyuncu kadrosunda Tilda Swinton, Charles Parnell, Arliss Howard ve Sophie Charlotte gibi isimler de yer alıyor.

    "The Killer" 10 Kasım'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top