Hesabım
    Zack Snyder "Gears of War" Filmini Yönetmek İstiyor Ama Oyun Yaratıcısının Bir Şartı Var...

    Snyder Netflix'in aynı adlı video oyunu serisinden uyarlanacak olan "Gears of War" filmini yönetmeye talip olduğunu açıkladı.

    .

    Son olarak, yıl sonunda Netflix'te yayınlanacak "Rebel Moon: Part 1 - A Child of Fire" filmine imza atan yönetmen Zack Snyder, "Gears of War" filmini yönetmekle ilgilendiğini açıkladı. Oyunun yaratıcısının ise Snyder'ın yönetmenliği için önemli bir şartı var.

    Orijinal 2006 oyunuyla başlayan Gears of War video oyunu serisini temel alan canlı aksiyon film uyarlamasına yönelik planlar, New Line Cinema'nın film haklarını ilk satın aldığı 2007 yılında başlamıştı. Birden fazla yaratıcı el değişikliğinden sonra Netflix oyunları uyarlamaya odaklanan son şirket oldu ve bu yılın başlarında "Dune" senaristi Jon Spaihts'in senaryoyu yazacağını açıkladı.

    IGN ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Snyder, "Gears of War" ya da "Halo" oyunlarından uyarlanacak bir filmi yönetmekle ilgilendiğini açıkladı. "Halo"nun hâlihazırda bir Paramount+ televizyon dizisi uyarlaması olduğundan gözler Netflix'in henüz yönetmeni belli olmayan geliştirme aşamasındaki "Gears of War" filmine çevrildi.

    Oyunun yaratıcısı Cliff Blezinski ise Twitter'da Zack Snyder'ın yönetmen koltuğuna geçmesini onayladığını dile getirdi, ancak yalnızca Dave Bautista'nın ana karakter Marcus'u oynaması şartıyla.

    Dave Bautista, Netflix'in "Gears of War" projelerini duyurmasından bu yana role talip olduğunu açıkça duyurduğundan ve başrolü kapmak için kendi kampanyasına başladığından onu bu rol için ikna etmek zor olmayacaktır. Aktör, oyunun hayranları tarafından da Marcus rolü için en uygun isim olarak gösteriliyor.

    Fakat Oyuncular Birliği'nin grevi bitene kadar oyuncu seçimleri hakkında herhangi bir gelişme yaşanması olası değil. Hollywood'da aynı zamanda bir senaristler grevi de devam ettiğinden, diğer birçok proje gibi "Gears of War" da şu anda ilerleyemiyor.

    Dave Baustista "Gears of War" Filminin Başrolünü Kapmak İçin Kampanyaya Başladı

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top