Hesabım
    Paul Mescal: "Gladyatör 2" Setinde Pedro Pascal'a Korkudan Yaklaşamadım

    Paul Mescal "Gladyatör" devam filminin neden olduğu stresi açıkladı.

    .

    Ridley Scott'ın yıllar sonra gelen devam filmi "Gladyatör 2"de başrolü üstlenen Paul Mescal (Normal People, Aftersun), filmin oyuncu kadrosuna dahil olan Pedro Pascal'la ilk tanışmasında oldukça endişeli olduğunu açıkladı.

    Mescal filmde, 2000 yapımı "Gladyatör" filminde Spencer Treat Clark tarafından canlandırılan ve İmparator Commodus'un (Joaquin Phoenix) yeğeni olan Lucius karakterinin yetişkin haline hayat veriyor. Pedro Pascal'ın canlandıracağı karakter ise henüz açıklanmadı.

    Mescal, Esquire ile gerçekleştirdiği bir röportajda (IndieWire aracılığıyla) "Gladyatör 2" üzerinde çalışmanın muazzam deneyiminden ve Pedro Pascal'ın sete adım attığı anda kendi ağırlığını hissettirdiğinden bahsetti. Başarılı genç oyuncu, rol arkadaşıyla ilk kez tanıştığında ona tek başına yaklaşamayacak kadar gergin olduğunu ve Pascal'ın sohbet başlatmasını beklemek zorunda kaldığını söyledi:

    "Onun yanına gitmekten çok korkuyordum. Geldi ve çok samimi görünüyordu; onunla takılmayı gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum."

    Mescal ayrıca, film hakkında orijinal "Gladyatör" yıldızı Russell Crowe ile temas halinde olmadığını açıkladı: "Ne hakkında konuşacağımızı bilmiyorum. Onun çekim hikayelerini dinlemeyi çok isterdim ama karakterler tamamen ayrı."

    Russell Crowe'dan "Gladyatör 2" Yorumu: Bana Para Ödemeliler!

    Ridley Scott gibi efsane bir yönetmenle çalışma fırsatını yakalamasına rağmen Mescal, "Gladyatör 2" için duyduğu heyecanın projenin kapsamı konusundaki tedirginliği nedeniyle azaldığını da söyledi:

    "Özellikle bu film hakkında konuşmanın ne kadar stresli hissettirdiğini size anlatamam, çünkü bu kesinlikle yaptığım en büyük film. Gerçekten heyecanlıyım ama filmin mirasından biraz olsun uzaklaşmak zor. Bence gerçekten çok iyi yazılmış ve ilkine saygı duruşu niteliğinde, ama bu benim de içine adım atabileceğim ve rahatlıkla kendime ait hale getirebileceğim bir şey.

    "Gladyatör 2"nin çekimleri SAG-AFTRA (Oyuncular Birliği) grevi sona erdiğinde devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top