Hesabım
    Barry Keoghan ve Jacob Elordi'yi Buluşturan "Saltburn"den İlk Fragman!

    Emerald Fennell'in yönettiği filmde Rosamund Pike ve Carey Mulligan da rol alıyor.

    2021'de En İyi Orijinal Senaryo Oscar'ını kazanan “Promising Young Woman”ın senaristi ve yönetmeni Emerald Fennell'in merakla beklenen ikinci uzun metrajlı filmi “Saltburn”den ilk fragman yayınlandı ve filmin 67. BFI Londra Film Festivali'nin açılış filmi olacağı açıklandı.

    Emerald Fennel'in "Yetenekli Bay Ripley"i olarak da adlandırılan film, ayrıcalıkların ve arzunun karmaşık ilişkisini anlatacak. 2000'li yılların ortalarında geçen filmde, son yıllarda başarısıyla dikkat çeken genç oyunncu Barry Keoghan, Oxford Üniversitesi'nde kendine yer bulmaya çalışan öğrenci Oliver Quick'u canlandırıyor.

    "Euphoria" ile adını duyuran Jacob Elordi ise Oliver'ı bir yaz mevsimi geçirmek için eksantrik ailesinin devasa malikanesine davet eden aristokrat Felix Catton'a hayat veriyor. Oliver çok geçmeden Felix'in büyüleyici ve gösterişli dünyasına çekilir. Ancak onları daha yakından tanıdıkça işler tersine dönmeye başlar...

    "Saltburn"de ayrıca Carey Mulligan, Rosamund Pike, Richard E. Grant, Alison Oliver ve Archie Madekwe rol alıyor. Filmin senaryosunu da kendisi kaleme alan Emerald Fennel aynı zamanda Josey McNamara ve Margot Robbie ile birlikte yapımcılığı da üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top