Hesabım
    Ridley Scott: "Napoleon"un 4,5 Saatlik Yönetmen Kurgusu Hazır!

    "Napolyon" 24 Kasım'da sinemalarda!

    .

    Usta yönetmen Ridley Scott'ın yeni savaş destanı "Napoleon" Kasım ayına kadar sinemalarda olmayacak, ancak görünen o ki Scott şimdiden bir yönetmen kurgusu yayınlamak için planlar yapıyor.

    Empire Magazine'e konuşan Scott, filmin süresinin 2 saat 37 dakika olacağını açıkladı ve bununla da kalmayarak filmin dört buçuk saate yakın "fantastik" bir kurgusunun da hazır olduğunu belirtti.

    Scott'ın bu uzun versiyonu, Vanessa Kirby'nin canlandırdığı, Napolyon'un (Joaquin Phoenix) büyük aşkı Josephine'in filmin sinema versiyonunda olmayan sahnelerini içeriyor ve onun Napolyon'la tanışmadan önceki hayatının detaylarına iniyor.

    Scott, filmin finansörü Apple'ın bir gün bu uzun versiyonu da göstermesini çok istediğini belirtse de şimdilik bir yönetmen kurgusunun çıkacağına yönelik herhangi resmi bir açıklama yok. Film 24 Kasım'da sinemalarda olacak.

    "Napoleon"un 4,5 saatlik uzun versiyonu akıllara, Scott'ın 144 dakikalık sinema kurgusu ve 194 dakikalık yönetmen kurgusu olan 2005 yapımı tarihi savaş destanı “Cennetin Krallığı”nı getirdi. Bu filmin uzun versiyonu da benzer şekilde Eva Green'in oynadığı kadın baş karakterin rolünü genişletiyordu ve aslında karakterinin ve diğerlerinin tüm doğasını değiştiriyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top