Hesabım
    Netflix'in Pandemi Filmi "Böyle Kaldık"tan Fragman!

    Pandemi koşullarında geçen hikayeden ilk fragman yayında

    Covid pandemisi sırasında yaşadığımız deneyimler yavaş yavaş eğlence hayatımıza giriyor. Netflix'in orijinal bir Fransız filmi olan "Stuck Together", Covid tabanlı dizilerin yeni bir versiyonu. "Stuck Together", 20 Ekim 2021'de Netflix'te prömiyer yapacak. Film, pandemi tüm dünyada devam ederken gösterime giriyor ve biraz olsun yaşananlarla dalga geçme imkanı sunuyor.

    "Stuck Together", Covid'in en yoğun olduğu dönemlerde bir apartman kompleksinde yaşayan bir grup aileye odaklanıyor. Pandemi karantinası sırasında küçük bir binada yaşamak nasıl bir şey? Kendi deneyiminiz bunun nasıl bir his olduğuna yeterince ışık tutmadıysa, bu film size bu eşsiz Covid deneyimini yaşatacak. "Stuck Together"daki ailelerin hepsinin farklı geçmişleri var: Örneğin biri kafe sahibi, bir diğeri de spor antrenörü. Farklılıkları muhtemelen çatışmaya yol açacak, ancak, belki de birbirleri hakkındaki bakış açılarını değiştirecek.

    Yedi aile, Paris'teki 8 numaralı apartmanda Rue de l'Humanite'de yaşıyor ve Koronavirüsün gelişiyle kırsal bölgelere kaçamadılar. Tecrit altındaki üç aylık yaşam, bu komşuların en iyisini ve en kötüsünü ortaya çıkaracak. Başrol oyuncularından Dany Boon sadece "Stuck Together"da rol almakla kalmıyor, aynı zamanda filmin yönetmeni ve yazarlarından biri olarak karşımıza çıkıyor.

    Filmde rol alan Laurence Arné (Boon ve Arné karı koca oynuyor) ayrıca yazarlık yapıyor. "Stuck Together" kadrosunda Martin Becquart rolünde Dany Boon, Tony Boghassian rolünde François Damiens, Claire Becquart rolünde Laurence Arné, Jean-Paul Gabriel rolünde Yvan Attal, Agathe rolünde Alison Wheeler, Samuel rolünde Tom Leeb, Louise rolünde Liliane Rovère, Diego Romano rolünde Jorge Calvo, Leila rolünde Nawell Madani ve Flic 1 olarak Elie Semoun yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top