Hesabım
    "The Wonderful Story of Henry Sugar"dan Benedict Cumberbatch'li Yeni Görseller!

    Wes Anderson'ın yeni filmi 13 Ekim'de Netflix'te...

    Netflix

    Wes Anderson'ın yeni filmi "The Wonderful Story of Henry Sugar"dan Benedict Cumberbatch ve Ralph Fiennes'ın yer aldığı yeni görseller yayınlandı. Dünya prömiyerini 80. Venedik Film Festivali'nde yapan film 13 Ekim'de Netflix izleyicileriyle buluşacak.

    Anderson filmi, ünlü yazar Roald Dahl'ın 1977 tarihli derleme hikaye kitabı "The Wonderful Story of Henry Sugar and Six More"dan uyarladı. Yalnızca 37 dakika olan antoloji filmi dört kısımdan oluşuyor.

    Netflix

    Benedict Cumberbatch'in Henry Sugar karakterine hayat verdiği filmde ayrıca Dev Patel, Ben Kingsley, Rupert Friend ve Richard Ayoade rol alıyor. Ralph Fiennes ise Roald Dahl'a hayat vererek izleyici karşısına çıkacak.

    Netflix

    Wes Anderson'ın Netflix'le ilk iş birliği olan "The Wonderful Story of Henry Sugar" yönetmenin 2. Dahl uyarlaması. Anderson daha önce "Fantastic Mr. Fox"u stop-motion olarak beyaz perdeye taşımıştı.

    Netflix

    "The Wonderful Story of Henry Sugar" kumarbaz bir adamın hayatına odaklanıyor. Zengin bir adam olan Henry Sugar'ın en büyük tutkusu kumar oynamaktır. Henry bir gün gözleri dikili olduğu halde görebilen bir adam hakkında bir rapor okur. Okudukların etkilenen Henry, adamın görmesini sağlayan yöntemi denemek için bir an bile beklemez...

    Netflix

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top