Hesabım
    "Godzilla Minus One" Fragman: Canavarların Kralı Savaş Sonrası Japonya'yı Terörize Ediyor

    2016'daki “Shin Godzilla”dan bu yana Godzilla serisinin ilk yerli Japon filmi olan “Godzilla Minus One"dan ilk fragman geldi.

    Toho'nun beklenen Godzilla canlı aksiyon filmi “Godzilla Minus One”da Canavarlar Kralı, savaş sonrası Japonya'yı kasıp kavurmaya hazırlanıyor ve filmin yeni fragmanı, ikonik canavardan şimdiye kadar gördüğümüz en etkileyici görsellerden bazılarını sergiliyor.

    2016'daki “Shin Godzilla”dan bu yana Godzilla serisinin ilk yerli Japon filmi olan “Godzilla Minus One”, yeni bir tehditle karşı karşıya kalan savaş sonrası dönemde, zaten harap olmuş Japonya'nın öyküsünü anlatıyor. Fragman "Yıkılmış insanlar, bırakın karşı koymayı, hayatta kalmayı başarabilecekler mi?" diye soruyor.

    Godzilla ilk kez 1954 yapımı Ishirō Honda'nın yönettiği “Gojira” filminde ortaya çıktı. Godzilla, o zamandan bu yana ünlü Japon stüdyosu Toho'nun yapımcılığını üstlendiği 29 filmde rol aldı. Popülaritesinin zirvesinde olan Toho, 1964-1975 yılları arasında neredeyse her yıl, yaratığın hem doğanın yıkıcı bir gücü hem de zaman zaman diğer canavarlara karşı insanlığın savunucusu olarak öne çıktığı bir Godzilla filmi yayınladı.

    Takashi Yamazaki tarafından yazılıp yönetilen filmin afişi de yayınlandı. “Godzilla Minus One” 3 Kasım'da Japonya'da ve 1 Aralık'ta Amerika Birleşik Devletleri'nde ülke çapında gösterime girecek.

    .
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top