Hesabım
    "Pain Hustlers" Teaser: Emily Blunt ve Chris Evans İlaç Sektöründe!

    Pain Hustlers 27 Ekim'de Netflix'te yayınlanacak.

    Emily Blunt ve Chris Evans başrollü, Netflix'in ilaç mümessilleri üzerine bir komedi filmi olan Pain Hustlers'dan ilk teaser yayınlandı. Film 27 Ekim'de Netflix'te gösterilmeden önce 10 Ekim'de sinemalarda da gösterilecek.

    Wells Tower tarafından kaleme alınan “Pain Hustlers”, Evan Hughes'un The New York Times Magazine'de yayınlanan 2018 tarihli makalesinden uyarlanıyor. 2018'de yayınlanan "The Pain Hustlers" isimli makale, sonunda "Pain Hustlers: Crime and Punishment at an Opioid Startup" isimli kitaba dönüştü. Netflix, filmin küresel dağıtım haklarını 2022 Cannes Film Festivali'nde aldı.

    Film, fragmandaki ekranda yer alan uyarı metninde de belirtildiği gibi; "enerji artışı, yüksek ruh hali, coşku, paranoya, saldırganlık ve açgözlülüğe" neden olabilir. Pain Hustlers'da başrollerin yanı sıra Andy Garcia, Catherine O'Hara, Jay Duplass, Brian d'Arcy James ve Chloe Coleman yer alıyor. Film, modern Amerikan opioid krizinin dehşetini detaylandıran, Hulu'nun "Dopesick" ve Netflix'in son mini dizisi "Painkiller"ın yolundan gidiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top