Hesabım
    "Dehşetin Yüzü 2" Bugün Sinemalarda!

    "The Nun II" (Dehşetin Yüzü 2) ile Korku Seansı evreninin en büyük kötülüğü geri dönüyor!

    Korku Seansı evreninin en yüksek hasılat yapan filmi, korku sineması hayranlarının heyecanla beklediği "Dehşetin Yüzü 2" (The Nun 2), bugün sinemalarda! Dünya çapında hit olan filmin devamı Dehşetin Yüzü 2, Rahibe Irene'in şeytan rahibe Valak ile bir kez daha yüz yüze gelmesini konu alıyor. 1956 yılının Fransa’sında geçen hikâyede bir rahibin öldürülmesinin ardından kötülük yayılıyor…

    Rahibe Irene rolüne geri dönen Taissa Farmiga’ya, Jonas Bloquet, Storm Reid, Anna Popplewell ve Dehşetin Yüzü’ndeki rolünü yeniden üstlenen Bonnie Aarons eşlik ediyor. Kadrosunda birbirinden yetenekli uluslararası oyuncu kadrosu bulunan filmin yönetmen koltuğunda The Conjuring: The Devil Made Me Do It filminin de yönetmenliğini yapan Michael Chaves oturuyor. Senaryosunu Ian Goldberg, Richard Naing ve Akela Cooper’ın birlikte kaleme aldığı filmin hikayesi Cooper’a, içinde yer alan karakterler ise James Wan ve Gary Dauberman’a ait.

    "The Nun II" Conjuring Serisinin En Karanlık Filmi!

    "The Nun II" (Dehşetin Yüzü 2) ilk filmdeki olaylardan dört yıl sonra Rahibe Irene (Taissa Farmiga) ile başlıyor. Irene sakin bir hayat yaşamak için Romanya'dan İtalya'ya taşınmış ve bir manastıra çekilmiştir. Ancak Valak'ın (Bonnie Aarons) onunla işi bitmedi!

    Dehşetin Yüzü 2
    Dehşetin Yüzü 2
    Vizyon tarihi 8 Eylül 2023 | 1s 49dk
    Yönetmen Michael Chaves
    beraberinde Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Storm Reid
    Basın
    2,5
    Üyeler
    2,9
    Beyazperde
    2,5

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top