Hesabım
    "Harry Potter" Yıldızı Daniel Radcliffe "Deadpool 3" Kadrosunda!

    Daniel Radcliffe'in filme gizli bir rolle katıldığı iddia ediliyor.

    .

    Hugh Jackman'ın ardından Marvel Sinematik Evreni'nde Wolverine rolünü kimin devralacağına yönelik tartışmalarda sıklıkla adı geçen Daniel Radcliffe'in gizli bir rolle "Deadpool 3" kadrosuna katıldığı iddia edildi.

    Resmen doğrulanmamış olsa da hayranlar için sayısız sürpriz hazırladığı tahmin edilen "Deadpool 3"ün Harry Potter yıldızını da ekibe alması, üstelik de onu bir Wolverine varyantı ya da karakterin gençliği olarak izleyici karşısına çıkartması oldukça mümkün görünüyor. Diğer yandan film bu kolay tahmin edilebilir yönün tam tersine saparak beklenmedik bir sürprize de imza atabilir.

    Radcliffe, 2022 yılında The View ile gerçekleştirdiği bir röportajda, sıradaki Wolverine oyuncusu olarak anılmasının nedeni olarak kısa boylu olmasını gösterdi. "Bu sık sık gündeme gelen bir şey, sanırım çünkü çizgi romanlarda Wolverine kısa boylu ve bu yüzden sık sık 'Kim kısa boylu bir oyuncu?' diye soruyorlar." diyen aktör bu iddiaların hiçbir gerçekliğe dayanmadığını belirterek zaman zaman bu sorulara verdiği esprili yanıtların söylentileri alevlendirdiğini vurguladı.

    Ryan Reynolds'ın Deadpool'u ile Hugh Jackman'ın Wolverine'ini bir araya getiren "Deapool 3"ün Fox/Marvel karakterleri için bir çoklu evren hikayesi sunması bekleniyor. Şimdilik Jackman'ın yanı sıra sadace Jennifer Garner'ın Elektra olarak geri dönüşü doğrulanmış olsa da filmde, hiç değilse ufak bir mizahi an için yer alabilecek sayısız karakter var.

    Bunların başında, aylar önce Instagram'da paylaştığı bir fotoğrafta X-Men serisindeki Storm karakterinin saç rengine geri döndüğünü gösteren Halle Berry geliyor. Ayrıca yine X-Men filmlerinden James Marsden'in Cyclops'u, Ian McKellen'in Magneto'su ve Famke Janssen'in Jean Grey'i de filmde rol alabilir.

    Tim Story'nin Fantastik Dörtlü filmlerinden karakterler de filmde sürpriz bir görünüm yapabilir. MCU'nun Captain America'sı olmadan önce bu seride Johnny Storm/Human Torch karakterine hayat veren Chris Evans, geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda bu karaktere geri dönmeye sıcak baktığını söylemişti.

    "Deadpool 3"te Karşımıza Çıkabilecek 10 Marvel Karakteri

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top