Hesabım
    "Woman of the Hour": Anna Kendrick'in Yönettiği Seri Katil Filmi Netflix'te Yayınlanacak

    Netflix, Kendrick'in ilk yönetmenlik denemesi olan "Woman of the Hour"u satın aldı.

    Beyazperde

    Anna Kendrick'in ilk yönetmenlik denemesi olan gerçek suç filmi “Woman of the Hour”, Cuma günkü Toronto Film Festivali prömiyerinin ardından Netflix tarafından satın alındı.

    Variety, festivalin ilk büyük satışı olan "Woman of the Hour" için Netflix'in 11 milyon dolar civarında ödeme yapacağını bildiriyor. Anlaşma Amerika Birleşik Devletleri dışında; Fransa, İtalya, Japonya ve Güney Kore de dahil olmak üzere birçok uluslararası bölgeyi kapsıyor.

    Gerçek bir hikayeye dayanan filmde Kendirck ayrıca başrolü de üsleniyor ve 1978 yılında "The Dating Game" adlı ünlü eş bulma programına katılan Cheryl Bradshaw'a hayat veriyor. Bradsaw programda kapalı bir paravanın ardından, programın gözdelerinden Rodney Alcala'yı kendisine partner olarak seçti ancak Alcala aslında bir seri katildi!

    2021 yılında hapisteyken ölen Alcala'nın en az sekiz kişiyi öldürdüğü biliniyor ancak kurbanlarının toplam sayısının yüzü aştığı tahmin ediliyor. Los Angeles'ta bir fotoğrafçı gibi davranan ve kurbanlarının fotoğraflarını çeken seri katili filmde Daniel Zovatto canlandırıyor. "Woman of the Hour"un oyuncu kadrosunda ayrıca Tony Hale ve Nicolette Robinson da var.

    Film, Toronta'daki ilk gösteriminin ardından oldukça olumlu yorumlarla karşılandı ve Anna Kendrick SAG-AFTRA grevi nedeniyle festivale katılamasa da ilk yönetmenlik denemesi için övüldü. Varitey'nin kaynaklarına göre film birden fazla teklif aldı ancak oluşan rekabet ortamının galibi Netflix oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top