Hesabım
    "Deadpool 3" Yönetmeni Shawn Levy "Star Wars" Filminin Durumu Hakkında Yeni Bir Güncelleme Paylaştı

    Shawn Levy'nin geliştirdiği Star Wars filmi ne durumda?

    .

    Yönetmen ve yapımcı Shawn Levy, Netflix'in yeni mini dizisi "Göremediğimiz Tüm Işıklar"ın (All The Lights We Cannot See) tanıtımını yaparken, sıradaki "Star Wars" film projesinin ne durumda olduğuna dair yeni bir güncelleme paylaştı.

    "Müzede Bir Gece", "The Adam Project" gibi filmlerin yönetmeni Levy'nin yeni bir "Star Wars" filmi geliştirmek için görüşmelerde bulunduğu 2022'nin Kasım ayında duyurulmuştu. Levy'nin "Deadpool 3"ün çekimlerini tamamladıktan sonra "Star Wars" projesi üstüne çalışması bekleniyordu ancak Hollywood'da başlayan yazarlar ve oyuncular grevleri, diğer pek çok set gibi "Deadpool 3"ün de durmasına neden oldu.

    Collider'a konuşan yönetmen, filmin tüm bu aksaklığa rağmen oldukça canlı olduğunu söyledi: "Filmimi geliştirme sürecine yeni başlıyorduk ve yazarlar grevi başladı. Yani biz de endüstrimizin çoğunun içinde bulunduğu gibi duraklama modelindeyiz."

    Grevler sona erdiğinde Levy'nin "Deadpool 3" üzerinde çekimlerini bekleniyor ve bu nedenle büyük olasılıkla gelecek yıla kadar"Star Wars" filmi üzerinde ciddi bir çalışma yapamayacak.

    Ryan Reynolds ile Shawn Levy ilk olarak "Gerçek Kahraman" (Free Guy) filminde bir araya gelmişti. Levy bir devam filmi üzerinde hala çalışıldığını ancak "Barbie"nin başarısının, filmde değişikliklere yol açtığını belirtti:

    "Free Guy'ı ve son birkaç yıldır artçı şoklarda da yankı bulan Free Guy sevgisini seviyoruz. Bu Ryan [Reynolds] ve ben için heyecan vericiydi. Bir devam filmi geliştiriyoruz, ancak gerçek şu ki artık elinizde, kurgusal bir dünyada öz farkındalığa ulaşan bir karakter hakkında açıkça iz bırakan 'Barbie' var. Yani 'Free Guy 2'yi ancak ilk filmden ve diğer filmlerden farklı olursa yapacağız."

    Levy ayrıca planladığı “Reel Steel” serisi için de durumun hemen hemen aynı olduğunu sözlerine ekledi ve yapımcılığını üstlendiği "Stranger Things"in beşinci ve son sezonunun en az iki bölümünü yönetmek için geri döneceğini söyledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top