Hesabım
    "Butcher’s Crossing" Fragman: Nicolas Cage Takıntılı Bir Bufalo Avcısı Rolünde

    Nicolas Cage, takıntılı bir bir bufalo avcısı rolünde...

    Sony Pictures, Gabe Polsky'nin yönettiği ve Oscar ödüllü Nicolas Cage'in başrol oynadığı cesur western filmi "Butcher's Crossing"in ilk fragmanını paylaştı.

    John Williams'ın 1960 tarihli romanından uyarlanan film, Eski Batı'daki bufalo avcılarının hikayesini anlatıyor. Will Andrews (Fred Hechinger), ülkeyi görme ve bu topraklarda yaşama hayalini gerçekleştirmek için 1874'te batıya giden saf bir Harvard öğrencisidir.

    Bir zamanlar Rocky Dağları'ndaki tenha bir vadide gördüğü neredeyse mitolojik bufalo sürüsüne takıntılı, gizemli ama deneyimli bir sınır adamı olan Miller'ın (Nicolas Cage) önderliğinde Colorado'ya yapılacak tehlikeli ama potansiyel olarak kazançlı bir keşif gezisini finanse etmeyi kabul eder.

    Mürettebatları, zorlu koşulların ve Miller'in devasa sürüdeki her bufaloyu katletme yönündeki inatçı kararlılığının, herkesin kararlılığını test edeceği ve akıl sağlığını bıçak sırtında bırakacağı çetin bir yolculuktan sağ çıkmak zorundadır.

    Senaryosunu Gabe Polsky ve Liam Satre Meloy'un yazdığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca; Xander Berkeley, Rachel Keller, Jeremy Bobb ve Paul Raci de yer alıyor. Polsky, Will Clarke, Andy Mayson ve Molly Conners yapımcılığını üstleniyor.

    Film ABD'de 20 Ekim'de sınırlı dağıtıma girecek, ülkemizde ne zaman vizyona gireceği ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top