Hesabım
    "Star Trek 4" Yazarına Göre Film İptal Olmadı!

    Chris Pine ve Zachary Quinto liderliğindeki serinin bir sonraki bölümü, 2022'nin başlarından bu yana geliştirme belirsizliği içinde sıkışıp kaldı.

    Paramount Pictures

    Kaptan Kirk rolünde Chris Pine'ı, Spock rolünde Zachary Quinto'yu izlediğimiz Star Trek reboot serisinin dördüncü filmi duyurulduğundan bu yana belirsizliğini koruyor.

    Alternatif bir köken hikayesine yönelen ilk film 2009'da sinemalarda gösterime girdi ve 2013'te Wrath of Khan'ın remixini yapan "Star Trek: Into Darkness" ve 2016'da tamamen yeni bir hikaye anlatan "Star Trek: Beyond"un yer aldığı iki devam filmiyle sevilen bir seriye dönüştü.

    "Star Trek 4" ihtimali, üçüncü filmin izleyicilerle buluşmasından bu yana konuşuluyor ancak hayranları sevindiren adımları, projenin rafa kalktığına dair haberler takip ediyor. Son olarak 2022 yılının Şubat ayında J.J. Abrams, dördüncü filmin orijinal oyuncu kadrosuyla döneceğini duyurmuştu. Ne var ki sonrasında Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana ve John Cho'nun temsilcileri, Star Trek 4'ten ve temsil ettikleri oyuncuların bu filmde oynayacağından haberleri olmadıklarını açıkladılar.

    Star Trek Kadrosunun 4. Filmde Oynayacaklarından Haberi Yokmuş!

    Yönetmenliği üstlenecek olan Matt Shakman'ın da ayrılmasıyla ne durumda olduğu tam olarak bilinemeyen film Paramount'un vizyon takviminden çıkartılarak bir kez daha belirsizliğe gömüldü.

    Mart ayında "Dungeons & Dragons"ın tanıtımını yaparken Chris Pine, neler olup bittiğini bilmediğini açıkladı. Zachary Quinto ise bir soru - cevap etkinliğinde filmi geride tutan şeyin ne olduğu sorusuna şöyle yanıt verdi: “Birçok başka şey, yaratıcı şeyler. Bu karmaşık… Bence bu, farklı insanların farklı gündemlere ve bunun ne olacağına dair fikirlere sahip olmasıyla ilgili. Ve bunun olup olmayacağını ve ne zaman olacağını bilmiyorum."

    Film üzerinde hâlâ çalışıldığını belirten açıklama ise senarist Lindsey Beer'dan geldi. "Pet Semetary: Bloodlines" filminin tanıtımı için Colilder ile konuşan yazar/yönetmen, her ne kadar işler muhtemelen henüz başlangıç ​​aşamasında gibi görünse de dördüncü filme kavuşma ihtimalimiz konusunda olumlu konuştu:

    "Proje, hâlâ raylarda. Bu projeyi seviyorum ve bu filmi [Pet Semetary: Bloodlines] yönetmek için atlamak zorunda kaldığım başka bir projeydi ve bu yapılması zor bir şeydi. Ama bu projeye dahil olan herkesin olmasını seviyorum."

    Beer artık bu filmin senaryosunu yazmıyor gibi görünse de stüdyo projeden vazgeçmemiş gibi görünüyor. Yönetmen Matt Shakman da bu yılın başlarında Collider ile benzer yorumları paylaşmıştı. Marvel Sinematik Evreni'nin "Fantastic Four" filmini yönetmek için projeden uzaklaşmak zorunda kalan Shakman şunları söyledi: "Sanırım hâlâ üzerinde çalıştıkları şey, benim dahil olduğum süre boyunca üzerinde çalıştığım şeyin bir versiyonu."

    Star Trek hayranları karmaşık açıklamaların arasında filmin bir gün hayata geçip geçmeyeceğini hâlâ merakla bekliyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top