Hesabım
    Disney'in Masalsı Animasyonu "Dilek"ten Yeni Fragman

    Müzikal komedi "Dilek" (Wish) 24 Kasım'da sinemalarda...

    Walt Disney Animation Studios’un unutulmaz filmleri arasına eklenmeye hazırlanan "Dilek"ten (Wish) yeni bir fragman yayınlandı.

    24 Kasım’da tüm tılsımını beyaz perdeden sinemaseverlerle buluşturacak olan müzikal-komedi türündeki animasyon filmde izleyiciler İber Yarımadası’na yolculuğa çıkacak.

    Fantastik bir ülke olan Rosas’ta geçen filmde keskin zekalı idealist Asha, dileğini o kadar güçlü bir şekilde diler ki dileği evrene ait bir güç olan sonsuz enerji küresi Star tarafından yanıtlanır. Asha ve Yıldız, Rosas’ın hükümdarı Kral Magnifico’yla çetin bir mücadele içine girer ve toplumu kurtarmak için omuz omuza çalışır. "Dilek", cesur birinin iradesi yıldızların sihrine bağlandığında mucizelerin olabileceğini kanıtlamaya geliyor.

    Disney Animation stüdyolarının geçmiş 100 yılındaki birçok filmden esinlenen "Dilek" filminin yönetmen koltuğunda Chris Buck (Frozen) ve Fawn Veerasunthorn (Raya and the Last Dragon) oturuyor. 24 Kasım’da büyüleyici mücadeleyi beyaz perdeye taşıyacak olan filmin orijinal seslendirme ekibinde Asha'ya Oscar ödüllü Ariana DeBose, Kral Magnifico'ya ise Chris Pine hayat veriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top