Hesabım
    Paramount "Mean Girls"ü TikTok'tan Yayınladı!

    Bugün 3 Ekim, diğer bir deyişle "Mean Girls" günü...

    Paramount Pictures

    "Mean Girls" (Kötü Kızlar) gününüz kutlu olsun!

    2004 tarihli ikonik gençlik komedisi "Mean Girls"ün ilk sahnelerinden birinde, Lindsay Lohan'ın canlandırdığı Cady Heron, hoşlandığı Aaron Samuels (Jonathan Bennett) ile "daha fazla" konuşmaya çalıştığını anlatır. Cady anlatıcı olarak heyecannla, "3 Ekim'de bana günün hangi gün olduğunu sordu" der ve sahnede "3 Ekim" diyerek Aaron'u yanıtlar.

    Filmin hayranları her 3 Ekim'de bu sahneyi paylaşmaya devam ederken, zamanla oyuncular da bu geleneğe katıldılar ve 3 Ekim "Mean Girls" hayranları tarafından filmin hatırlanıp izleneceği özel bir güne dönüştü.

    Paramount Pictures da bugüne özel olarak TikTok'ta resmi bir hesap açtı ve bir saat 47 dakikalık filmin tamamını platformda ücretsiz olarak kullanıma sundu. Stüdyonun "Mean Girls" hesabına buraya tıklayarak ulaşabilir ve 23 klipten oluşan filmin tamamını izleyebilirsiniz.

    Film izlemek için daha geleneksel yöntemleri tercih edenler içinse "Mean Girls" şu anda AppleTV, GooglePlay ya da TOD platformları üzerinden izlenebiliyor.

    Tina Fey'in hem rol aldığı hem de senaryosunu yazdığı, Mark Waters'ın yönettiği “Mean Girls”te Lindsay Lohan'ın yanı sıra, Rachel McAdams, Amanda Seyfried, Lacey Chabert, Lizzy Caplan, Daniel Franzese ve Amy Poehler rol alıyor. Filmin konusu ise kısaca şöyle:

    Afrika’da doğup büyüyen Cady’nin anne ve babası zoologtur. Bu vesileyle evde eğitim alarak büyürken hayata dair şu ilkeyi temel alarak şekillenmiştir: Doğada güçlü olan hayatta kalır! Ama yaşı on beş olduğunda ve liseye başlayınca kafasındaki o orman kanunlarının pek de sandığı gibi olmadığını görür. Hele ki işin içine aşk girdiğinde ezbere bildiği her şeyi unutup baştan başlaması gerekecektir. Cady, ne yazık ki okulun en gözde kızının eski erkek arkadaşına gönlünü kaptırmıştır. İşler haliyle sapa sarmaya hazır biçimde onu beklemektedir.

    Kötü Kızlar
    Kötü Kızlar
    Vizyon tarihi 16 Temmuz 2004 | 1s 38dk
    Yönetmen Mark Waters
    beraberinde Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried
    Üyeler
    3,9
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top