Hesabım
    Yeni "Priscilla" Fragmanı Elvis'in Çalkantılı Evliliğine Odaklanıyor

    Sofia Coppola imzalı "Priscilla"dan yeni bir fragman yayınlandı.

    Bu yılki Venedik Film Festivali'nde büyük ses getiren ve 7 dakika ayakta alkışlanan, biyografik film "Priscilla"dan yeni bir fragman paylaşıldı.

    "Lost in Translation" ve "Marie Antoinette" gibi filmlere imza atan Sofia Coppola'nın yönettiği filmde, Elvis Presley'i Jacob Elordi (Euphoria) Priscilla Presley'i ise Cailee Spaeny (Mare of Easttown) canlandırıyor.

    Filmde genç Priscilla Beaulieu, bir partide Elvis Presley ile tanışır. Rock'n roll süperstarı özel anlarında tamamen beklenmedik birine dönüşerek Priscilla'yı büyüler: heyecan verici bir aşık, yalnızlıkta bir müttefik, savunmasız bir en iyi arkadaş.

    Hikaye, Priscilla'nın gözünden, Elvis ve Priscilla'nın bir Alman askeri üssünden Graceland'deki rüya malikanesine kadar uzanan uzun süreli birliktelikleri ve çalkantılı evliliklerindeki büyük Amerikan mitinin görünmeyen yanını araştırıyor.

    Yeni fragman, Priscilla'nın neredeyse hiç dikkate alınmadığı bir zamana katlanmak zorunda kaldığını açıkça ortaya koyuyor ve aynı zamanda değil kocası, kendi hayatı üzerinde bile çok az kontrole sahip olduğunu öne sürüyor. Priscilla'nın Elvis ile tanıştığında ne kadar genç olduğunu bilmek de rahatsız edici ve film de bu da özellikle vurgulanıyor.

    Bu yıl 13-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Filmekimi'nin açılış filmi olan "Priscilla"nın ne zaman vizyona gireceği henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top