Hesabım
    "Gece Yüzüşü" Fragman: James Wan ve Jason Blum'un Yeni Filmi, Havuzlardan Uzak Durmanıza Neden Olacak!

    James Wan ve Jason Blum'un yeni ortak projesi, arka bahçedeki yüzme havuzunda terör estiren gizemli doğaüstü bir varlığı konu alıyor.

    Yapımcılığını James Wan'ın Atomic Monster ve Jason Blum'un Blumhouse Productions'ın üstlendiği, Bryce McGuire tarafından yazılıp yönetilen korku filmi "Gece Yüzüşü"nden (The Night Swim) ilk fragman yayınlandı. Film bilinmeyen bir doğaüstü gücün arka bahçedeki bir yüzme havuzunu terörize etmesini konu alıyor.

    Oyuncu kadrosunun başında "The Falcon and the Winter Soldier" ile tanınan Wyatt Russell ve "The Banshees of Inisherin" filmindeki Oscar adayı performansından sonra ilk kez izleyici karşısına çıkacak olan Kerry Condon yer alıyor. Filmde ayrıca Amélie Hoeferle, Gavin Warren ve Elijah J. Roberts gibi genç yıldızlar da oynuyor.

    Wyatt Russel'ın hayat verdiği eski bir büyük lig beyzbol oyuncusu olan Ray Waller, dejeneratif bir hastalık nedeniyle erken emekliliğe zorlandığında, endişeli eşi Eve (Condon), ergen kızı Izzy (Hoeferle) ve küçük oğlu Elliot (Warren) ile yeni bir eve taşınır.

    Profesyonel spora dönme ihtimalini gizlice umut eden Ray, Eve'i yeni evin arka bahçesindeki ışıltılı yüzme havuzunun çocuklar için eğlenceli olacağına ve ona fizik tedavi sağlayacağına ikna eder. Ancak evin geçmişindeki karanlık bir sır, aileyi kaçınılmaz terörün derinliklerine sürükleyecek kötü niyetli bir gücü açığa çıkaracaktır.

    12 milyon dolarlık bir bütçeyle 181 milyon dolar hasılat elde eden "M3GAN"ın gişe başarısının ardından Wan ve Blum, bir sonraki işbirlikleri olarak "Gece Yüzüşü"nü belirledi. McGuire nispeten tanınmayan bir yönetmen olmasına rağmen, tanınmış yapımcıların da katılımıyla filmin başka bir korku hiti olması bekleniyor. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belirlenmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top